DIMITRIS K.
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 2
Από χθες είμαι ένας ευτυχής κάτοχος μιας A500!! Και την έσωσα κυριολεκτικά από το θάνατο, μιας και κατά τύχη είχα πάει σε ένα γνωστό και είχε μόλις καθαρίσει την αποθήκη!! Ανάμεσα σε κάτι κούτες που προορίζονταν για τα σκουπίδια, διέκρινα ένα κρεμ μηχάνημα. Το βλέπω καλύτερα και συνειδητοποιώ ότι επρόκειτο για μια 500άρα!! Αφού έμαθα ότι η τύχη της θα τελείωνε στον κάδο εντός ολίγων λεπτών, άρπαξα, όπως ήταν την κούτα και βούρ για το σπίτι!! Στην κούτα, πέρα από την 500αρα, υπήρχε δισκετοθήκη με καμιά 40αρια παιχνίδια, 2 καλώδια σύνδεση με τηλεόραση σε SCART, τροφοδοτικό, 2 TOMAHAWK joystick!!
και μία expansion 512KB!!!!
Αφού την έβαλα στην πρίζα, είδα ότι η κούκλα δουλεύει άψογα και ένοιωθα ότι με ευχαριστούσε που την έσωσα!!! Τώρα την έχω κάνει βίδες και την καθαρίζω! Τα έχω κάνει όλα να λάμπουν, αλλά το σασί της με δυσκολεύει αρκετά, αφού έχω βγάλει 10 τόνους βρώμα, αλλά έχει μείνει ακόμα επάνω και είναι πολύ επίμονη.
1) Ξέρετε κανα καθαριστικό που να κάνει δουλειά, χωρίς να καταστρέφει το πλαστικό? Σκέφτηκα τους ειδικούς αφρούς που πουλάνε τα κομπιουτερομάγαζα. Έχει δοκιμάσει κανείς ή είναι πεταμένα λεφτά?
2) Έχει κανείς MANUAL ή ξέρει που θα βρώ στο ΝΕΤ???
Σύντομα θα ανεβάσω φώτος από το νέο μου μωρό!!!!
και μία expansion 512KB!!!!
Αφού την έβαλα στην πρίζα, είδα ότι η κούκλα δουλεύει άψογα και ένοιωθα ότι με ευχαριστούσε που την έσωσα!!! Τώρα την έχω κάνει βίδες και την καθαρίζω! Τα έχω κάνει όλα να λάμπουν, αλλά το σασί της με δυσκολεύει αρκετά, αφού έχω βγάλει 10 τόνους βρώμα, αλλά έχει μείνει ακόμα επάνω και είναι πολύ επίμονη.
1) Ξέρετε κανα καθαριστικό που να κάνει δουλειά, χωρίς να καταστρέφει το πλαστικό? Σκέφτηκα τους ειδικούς αφρούς που πουλάνε τα κομπιουτερομάγαζα. Έχει δοκιμάσει κανείς ή είναι πεταμένα λεφτά?
2) Έχει κανείς MANUAL ή ξέρει που θα βρώ στο ΝΕΤ???
Σύντομα θα ανεβάσω φώτος από το νέο μου μωρό!!!!