Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.029
Δεν ξερω αλλα αποφευγω να δω μεχρι και φωτογραφιες για να μη με χαλασει ολη την φαση κανα spoiler και ξενερωσω.
Όσοι την είδαν στο πλαίσιο των επισήμων και των κριτικών σινεμά είπαν τα καλυτεροτερα για την ταινία Μπιλυ! 40 χρόνια μετά ο Μαικλ θα αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο στην Λορι! Οψομεθα ! Θα ναι ή τελική αναμέτρηση δεν θα υπάρξει άλλη οπότε έχει αξία ως σίκουελ. Οι κριτικές στο τοροντο όπου προβλήθηκε εξαιρετικές.Δεν ξερω αλλα αποφευγω να δω μεχρι και φωτογραφιες για να μη με χαλασει ολη την φαση κανα spoiler και ξενερωσω.
οχι δεν θα δω τη νεα ταινια...φοβαμαι....?Παιδιά στις 25 Οκτωβριου βγαίνει νέο ριμεικ, συνέχεια μάλλον " ή νύκτα με τις μάσκες" ή Κερτις πια είναι γιαγιά νομίζω . Θα την δει κανένας;
Mπεττυ μου και γω έχω παρεακι που θα την δει και δεν θα πάω...οχι δεν θα δω τη νεα ταινια...φοβαμαι....?
Nαι το ξερω εχω διαβασει και γω πως ολοι ενθουσιαστηκαν με την ταινια αλλα εμενα αυτο με αφηνει παγερα αδιαφορο δεν δεινω καμια σημασια σε κριτικους κλπ δεν με ενδιαφερει η γνωμη τους οταν το δω θα κρινω μονος μου.Οταν κυκλοφορησαν τα τελευταια Halloween της σειρας το Halloween H20: 20 years later και το Halloween: Resurection τα ψιλοεθαψαν μπορω να πω δεν πηραν της καλητερες κριτικες εμενα ομως μαρεσαν πολυ ειδικα το H20.Οποτε οταν δω την ταινια θα γραψω και γω εδω μεσα την αποψη μου και για το πως με φανηκε.Όσοι την είδαν στο πλαίσιο των επισήμων και των κριτικών σινεμά είπαν τα καλυτεροτερα για την ταινία Μπιλυ! 40 χρόνια μετά ο Μαικλ θα αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο στην Λορι! Οψομεθα ! Θα ναι ή τελική αναμέτρηση δεν θα υπάρξει άλλη οπότε έχει αξία ως σίκουελ. Οι κριτικές στο τοροντο όπου προβλήθηκε εξαιρετικές.
Αριαδνη δυστηχως δεν μπορω να στο απαντησω αυτο γιατι υπαρχει εξηγηση στης επομενες ταινιες και θα κανω spoiler.Aardvark , εγώ που δεν βλέπω ταινίες τρόμου σκεψου την ταινία αυτήν την είδα, νομιζω πως είναι επιτομή στο ειδος. Φυσικά ο Μπιλυ , είναι αρμόδιος να μας πει ποια πιστευει πως είναι ή καλύτερη όλων των εποχών
Μπιλυ γιατί πιστεύεις πως είχε τόσα τραύματα ψυχικά ο Μαικλ ;Την μεγαλύτερη αδερφή του την δολοφονεί όταν εκείνη είναι στο δωμάτιο της με τον φίλο της να τον ενόχλησε αυτό; και τι κατάλαβε ένα εξάχρονο μωρο από το θέμα.
Φίλη bambi,μόλις είδα αυτό το παλαιότερο σχόλιο σου και αισθάνομαι ήδη άσχημα που σε "απασχόλησα" τόσο πολύ περί "τρόμου" στο τελευταίο μου σχόλιο.Τι να πω..Έχω τόσες αναμνήσεις-ιστορίες από το συγκεκριμένο είδος που έχω αδυναμία,που μου αρέσει να τα ξαναθυμάμαι γράφοντας τα και να τα μοιράζομαι.Δεν υπαρχει περιπτωση να τη δω ακομα κι αν με κρεμασεις αναποδα. Τρεφω απεραντη απεχθεια για τις ταινιες τρομου γιατι ειχα δει καποιες ελαχιστες στην εφηβεια μου και ξερω περι τινος προκειται. Η γνωμη μου για αυτες ειναι χειριστη. Θα ελεγα κι αλλα πολλα ακομα, αλλα ξερω πως υπαρχουν εδω μεσα πολλα μελη που τις αγαπουν, οποτε δεν μιλαω αλλο για να μην φανω εχθρικη και αγενης.
Έρχεται το χαλογουιν και είναι σχετικο