Η νύχτα με τις μάσκες - Halloween (1978)

αριαδνη

candy fan
Joined
29 Μάρ 2010
Μηνύματα
13.881
Αντιδράσεις
15.011
http://www.imdb.com/title/tt0077651/

ποιος δεν θυμάται αυτό το αξεπέραστο θρίλερ με την ανερχόμενη τότε Τζειμς Λι κέρτις, νομίζω ενα από τα καλύτερα θρίλερ που γυρίστηκαν ποτέ! δοθήκανε και συνέχειες όχι τόσο πετυχημένες κατα την αποψη μου!
 
Κλασσική ταινία. Η πρώτη με κακό που δεν παιθαίνει. Το στυλ της, αντιγράφηκε αμέτρητες φορές από άλλες ταινίες, καμμία άμως δεν κατάφερε ούτε καν να την πλησιάσει. Πολλοί καλοί στους ρόλους τους οι Πλέζανς και Κέρτις και θρυλική μουσική από τον Κάρπεντερ.
 
Απο τις αγαπημένες μου ταινίες.Δυστυχώς έχω αγοράσει μόνο του 2007 και του 2009 αλλά θα αγοράσω και τις προηγούμενες που είχα δεί και μου άρεσαν πάρα πολύ...Τέλειος ο Rob Zombie..
 
Λοιπόν να καταλάβετε κάτι, ότι όλοι όσοι έχουν δει τα remakes και τα original, βρίζουν τον R Zombie.

Έκανε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Έβαλε αίμα, και έδειχνε πολύ τις βίαιες σκηνές.

Το Original ήταν διαφορετικό.... Δεν είχε αίμα....

HALLOWEEN είναι η αγαπημένη μου ταινία τρόμου.......

[edit]yt deadlink[/edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το Halloween εφτασε και πρεπει να κανουμε μια αναφορα στις ταινιες αυτες!!!!

Oι ταινιες ειναι 10 (σε λιγο μαλλον θα γινουν 11....)

Halloween ( 1978 )

Halloween II ( 1981 )

Halloween III:Season Of The Witch ( 1982 )

Halloween 4: The Return Of Michael Myers ( 1988 )

Halloween 5: The Revenge Of Michael Myers (1989 )

Halloween 6: The Curse Of Michael Myers (1995)

Halloween H20: 20 Years Later (1998 )

Halloween: Resurrection (2002)

Halloween (2007 )

Halloween (2009 )

Aποφυγετε τα 20 years later,resurrection, και το remake του 2009 !!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πραγματικά εξαιρετική ταινία "Η νύχτα με τις μάσκες" του Κάρπεντερ. Αν και ήταν ακατάλληλη, την είχα δει το καλοκαίρι του 1979 -σε ηλικία 12 ετών- σε θερινό και είχα τρομάξει πολύ...
 
Δεν είχα ιδέα ότι το Halloween κυκλοφόρησε ως η Νύχτα με τις Μάσκες. Τέσπα, φέτος την είδα και αυτήν την ταινία και μπορώ να πω ότι δε με χάλασε. Η Κέρτις πολύ καλή. Πάντως πιο τρομακτική (όπως λέει η αφίσα) από τον Εξορκιστή δε νομίζω να ήταν.
 
Παντα γελαω στην αρχη που η κερτις λεει πως φταιει ο λόγος που δεν έχει δεσμό με κάποιο αγόρι, για να βλέπει τον ανθρωπο με την μασκα συνεχεια μπροστα της :D
 
Χμμ... Εκτος της πρωτης ταινιας δεν ασχοληθηκα αλλο με το franchise. Ο Καρπεντερ μου αρεσει πολυ αλλα ειμαι λατρης περισσοτερο του μεταφυσικου τρομου.

Παντως το μουσικο θεμα απο τον ιδιο τα σπαει!!
 
 Παιδιά στις 25 Οκτωβριου βγαίνει νέο ριμεικ, συνέχεια μάλλον " ή νύκτα με τις μάσκες" ή Κερτις πια είναι γιαγιά νομίζω . Θα την δει κανένας;
 
 Παιδιά στις 25 Οκτωβριου βγαίνει νέο ριμεικ, συνέχεια μάλλον " ή νύκτα με τις μάσκες" ή Κερτις πια είναι γιαγιά νομίζω . Θα την δει κανένας;
Δεν υπαρχει περιπτωση να τη δω ακομα κι αν με κρεμασεις αναποδα. Τρεφω απεραντη απεχθεια για τις ταινιες τρομου γιατι ειχα δει καποιες ελαχιστες στην εφηβεια μου και ξερω περι τινος προκειται. Η γνωμη μου για αυτες ειναι χειριστη. Θα ελεγα κι αλλα πολλα ακομα, αλλα ξερω πως υπαρχουν εδω μεσα πολλα μελη που τις αγαπουν, οποτε δεν μιλαω αλλο για να μην φανω εχθρικη και αγενης.
 
Bambi εννοείται πως και γω δεν θα την δω μόνο την πρώτη είδα γιατι είναι κλασσική πια επηρεασμένη από το ψυχω και βλέπεται , κάτι έχει.

Εφηβεία ε; Εγώ άρχισα να βλέπω ταινίες τρόμου μικρή αθελα μου ακουσίως όταν με αναγκαζαν τα μεγαλύτερα ξαδέρφια για να γελασουν που ουρλιαζα...Σκεψου παιδικό τραυμα
 
Oχι απλα θα δω την νεα ταινια αλλα μετραω και τα δευτερολεπτα μεχρι εκεινη την στιγμη γιατι μιλαμε για πραγματικο sequel και οχι remake μιλαμε για το sequel που περιμεναμε ολοι οι οπαδοι του halloween εδω και παρα πολλα χρονια μετα της φολες που εχουν κυκλοφορησει κατα καιρους.Δεν περνανε οι μερες λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :headbangdude:
 
Πίσω
Μπλουζα