Μην το γελάς καθόλου . Έτσι ένιωσα και εγώ όταν άνοιγα το κουτί '89. (Και μου πήρε δύο χρόνια να μαζέψω τα χρήματα .)Σαν να ανοιγεις κουτι με θησαυρο..
Η 1.2 δεν κυκλοφόρησε πολύ γιατί με το που το έμαθε η μαμά Commodore έβγαλε στο καπάκι την 1.3 με μόνη αλλαγή την αφαίρεση των μηνυμάτων.The following messages can be found in the 1.2 Kickstart ROM (v33.180) at the following addresses:
- (ROM address FC6FF8): "The Amiga Wizards bring this power to you"
- (ROM address FE0DC6): "Brought to you by not a mere Wizard, but the Wizard Extraordinaire: Dale Luck!"
The following message appears, while the Disk.info of a disk which has been inserted is read and one of the above key combinations is pressed:
- (WB 1.2D): "We made Amiga, They f------ it up"
[edit] Aλλα πιστευω καταλαβαινετε οτι η χαρα μου ειναι πολυ μεγαλυτερη απο τις λεπτομερειες που ψιλοκαταφερα να ακουσω και να καταλαβω! Μου μιλουσε ο Rygar στο τηλ, ενω εγω αντικρυζα και περιεργαζομουν τα κουτια. Συννενοηση μπουζουκι δηλαδη!Rygar είπε:Ο Φιλ δεν τα λεει καλά . Το αμιγκάκι ΕΙΧΕ 1.2, καθότι από τα πρώτα μοντέλα του 87-88. Πλέον είναι 1.3 και 2.05. Το 1.3 για παιχνίδια και το 2.05 για να μπουτάρει από καρτα CF και να φτιάχνει δισκέτες . Δε λέω καλή η 1200, αλλά η 500άρα ειναι .....αααααλλη φάση!
Χμ αυτό πρώτη φορά το ακούω και μου κάνει εντύπωση. Που το ανακάλυψες φίλε Shock;Shock είπε:Δε θα σχολιάσω τίποτα για το δώρο (μπράβο ρε συ Ήρα) το μόνο ότι είναι 1.2!Ιστορικά και μόνο είναι σημαντικό μιας και μέσα εκεί είχαν κρύψει μηνύματα στη ROM οι σχεδιαστές της Amiga που έκραζαν την Commodore.
Η 1.2 δεν κυκλοφόρησε πολύ γιατί με το που το έμαθε η μαμά Commodore έβγαλε στο καπάκι την 1.3 με μόνη αλλαγή την αφαίρεση των μηνυμάτων.
Βασικά αν αγόραζες amiga κοίταζες περισσότερο αγγελίες για νέο joystick, 2ο drive, πόσο έχει το megadrive κτλ τέτοια πράγματα.Maddog είπε:Χμμμ, τώρα το σκέφτηκα. Με αφορμή και το χτεσινό post για τους ST.Αγόραζες ST για να κοιτάς το μηχάνημα. Αγόραζες Amiga για να κοιτάς την οθόνη.
To είχα διαβάσει στο EDGECountRaven είπε:Χμ αυτό πρώτη φορά το ακούω και μου κάνει εντύπωση. Που το ανακάλυψες φίλε Shock;