Η πιο...αχώνευτη αντίζηλος της Αλίκης!

retrofan είπε:
Ψηφίζω Κατερίνα Χέλμη. Αντιπαθής και στρίντζω από την αρχή μέχρι το τέλος :p .
Να προσθέσω ότι στην περί ου ο λόγος ταινία συμβάλλει και ... η κόμμωσή της στο να καταστεί η Χέλμη ακόμη πιο "αντιπαθής" !!! Βρε, πού είναι εκείνα το εντυπωσιακά, ξανθά μαλλιά της που βλέπουμε στον "Νόμο 4000" και στα "Κόκκινα Φανάρια" ??? Σε αυτήν την ταινία τα κοντά, καστανά μαλλιά [έτσι τα θυμάμαι, ίσως να κάνω λάθος] δεν τής πάνε καθόλου μα καθόλου !!! Τουλάχιστον, σε όσες άλλες ταινίες την έχω δει την έχει ευχαριστηθεί η ψυχή μου !!!!

Όμως ... κατά την ταπεινή μου άποψη η εν λόγω ταινία είναι, ίσως, ό,τι πιο μέτριο μάς προσέφερε στο σινεμά το ζεύγος Αλίκη / Δημήτρης !!! Οπότε ... ίσως να μην αξίζει να γίνεται τόσος λόγος γι' αυτήν .....
 
Γίνεσαι σκληρός Rinus...Έχει και κάποια καλά στοιχεία η ταινία....Τα τραγούδια της , η Αλίκη που είναι πανέμορφη εκεί , η σκηνή που πετάει την περούκα και ξεσπάει , αλλά ΟΚ ας μη ξεφύγουμε από το θέμα πάλι!!! ;)
 
Το θεμα σας το έκανα δημοσκόπηση. Οπότε όσοι έχετε γράψει πιο πριν ρίξτε μια ψήφο ;)
 
Έριξα ήδη!!! Δαγκωτό στη Λίλυ Παπαγιάννη!
 
Kambia είπε:
Το θεμα σας το έκανα δημοσκόπηση. Οπότε όσοι έχετε γράψει πιο πριν ρίξτε μια ψήφο ;)
Ωραία η ιδέα σου Kambia. Ψηφίσαμε! (Κατερίνα Χέλμη) :)
 
Rinus Cesar είπε:
Όμως ... κατά την ταπεινή μου άποψη η εν λόγω ταινία είναι, ίσως, ό,τι πιο μέτριο μάς προσέφερε στο σινεμά το ζεύγος Αλίκη / Δημήτρης !!!

Οπότε ... ίσως να μην αξίζει να γίνεται τόσος λόγος γι' αυτήν .....
Και λίγα λες.

Με τον Παπαμιχαήλ έχουμε δει βέβαια κι' άλλα τέτοια επικά δράματα (με την Καλογεροπούλου, την Λάσκαρη κ.α.)

-
 
Λίλη Παπαγιάννη στο "Ταξίδι" και από εμένα! Πραγματικά χαρακτήρας για πολλά χαστούκια!

Λίγο off-topic, αλλά νοιώθω την ανάγκη να αναφέρω επίσης και την κατά τη γνώμη μου πιο συμπαθή αντίζηλο της Βουγιουκλάκη σε ταινία: Δέσποινα Νικολαιδου στη "Μοντέρνα Σταχτοπούτα"! Για έναν αδιευκρίνηστο λόγο πάντα η "Μαίρη Παπανελοπούλου" μου ήταν πάντα πιο συμπαθής από την πρωταγωνίστρια "Κατερίνα" στη συγκεκριμένη ταινία!
 
thanos75 είπε:
Για έναν αδιευκρίνηστο λόγο πάντα η "Μαίρη Παπανελοπούλου" μου ήταν πάντα πιο συμπαθής από την πρωταγωνίστρια "Κατερίνα" στη συγκεκριμένη ταινία!
Μήπως επειδή δεν προσπαθεί να πουλήσει το "ω συγγνώμη! ήταν τυχαίο!" ως γνήσιο αίσθημα; ;)

Μία ψήφος συμπάθειας κι από μένα στην τέως γραμματέα, τέως φιλενάδα, τέως γενικώς :D
 
Η πιο αγαπημένη μου ταινία του ελληνικού κινηματογράφου είναι το Ταξίδι.Η Αλίκη υπέροχη και μοναδική στο ρόλο. Υπέροχη ηθοποιός και η Λίλη Παπαγιάννη , έπαιξε τέλεια το ρόλο της απαίσιας. Την ψηφίζω ανεπιφύλαχτα!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χέλμη με τα χίλια. Αυτό το ''Τσακίσου'' με στοίχειωσε ως παιδί,ως έφηβη και τώρα ως ενήλικα. :p (Συμφωνώ ότι αυτή η ταινία ήταν από τις χειρότερες ή ίσως και η χειρότερη του ζεύγους)

Βέβαια,αντιπαθώ και την Νικολαίδου,στην ''Μοντέρνα Σταχτόπουτα''. :p
 
Χέλμη με τα χίλια. Αυτό το ''Τσακίσου'' με στοίχειωσε ως παιδί,ως έφηβη και τώρα ως ενήλικα

 




Παιδιά, εκτός από το "Τσακίσου, τσακίσου, τσακίσου κλπ κλπ" [βλ : http://youtu.be/lxzpgaFBP-Y]

υπάρχει και το .... "Ξοφλημένεεεε, ξοφλημένεεεε" !!! :

 
οποια ηταν "απενταντι" απο την αλικη θαρρω πως ηταν αυτοματως αχωνευτη αλλα αν μπορουσα να διαλεξω θα διαλεγα πρωτη την "τσακισου" - χελμη που εχει αφησει πια ιστορια και δευτερη την λιλυ παπαγιαννη που αρνηθηκε την μεθοδο στανισλαφσκι και ηταν ολοσδιολου παγερη εκδικητικη και σε ολη την διαρκεια της ταινιας ειχε ενα "γυαλινο ματι" που θα ειχε τρελανει και τον καουζωφ!!!!
 
Mε το ''Ξοφλημένεεεεε,Τιποτένιεεε'' απευθυνόταν στον Παπαμιχαήλ, για αυτό και δεν το ανέφερα. :p

Όντως και η Παπαγιάννη υπήρξε πολύ στρίντζω.
 
retrofan είπε:
Μήπως επειδή δεν προσπαθεί να πουλήσει το "ω συγγνώμη! ήταν τυχαίο!" ως γνήσιο αίσθημα; ;)
Μία ψήφος συμπάθειας κι από μένα στην τέως γραμματέα, τέως φιλενάδα, τέως γενικώς :D
Ακριβώς για αυτό το λόγο retrofan τη βρίσκω σαφέστερα πιο ουσιαστική και αυθεντική. Απεναντίας η Κατερίνα είναι ο ορισμός του μάλλον κουτοπόνηρου θηλυκού που προσπαθεί να "τυλίξει", παρουσιάζοντας κάτι που δεν είναι ο εαυτός της. Κάτι αντίστοιχο (στο περίπου) βλέπουμε και στην "Ψεύτρα", αν και εκεί η Φυτούση είναι ομοίως αντιπαθητική με τη Βουγιουκλάκη
 
Ρίκα Διαλυνά στις Διπλοπεννιές.
 
Κι εγώ, κι εγώ... Με τη Χέλμη έχω ένα θέμα στην εν λόγω ταινία.... Κακή ξεκακή η ταινία, τη Χέλμη αγαπάς να τη μισείς....
 
Πίσω
Μπλουζα