Diogr
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 39
Εδώ θέλω να σας δείξω την πρώτη τηλεόραση που είχαμε που εγώ ξεκίνησα να βλέπω μικρός τα κινούμενα σχέδια που παίζονταν τότε. Δεν πίστευα τόσα χρόνια ότι ακόμα την είχαμε, αλλά κάνοντας μια επίσκεψη στο μαγαζί του πατέρα μου είδα ότι την είχε ακόμα και επίσης της είχε βάλει αποκοδικοποιητή και την λειτουργεί κανονικά για να βλέπει ότι θέλει στο μαγαζί του. Ε, ρε αναμνήσεις με αυτήν την τηλεόραση. Πόσο καιρό μου πήρε μικρός να την μάθω πως δουλεύει, να την σκαλίζω, κλπ κλπ. Αυτά είναι πράγματα που πιστεύω όντως δεν πρέπει να πετάμε, διότι και μόνο που την είδα αμέσως είχα flashback τις ώρες που πέρναγα μπροστά της να βλέπω Thundercats, Στρουμφάκια, κλπ κλπ. Τις καλοκαιρινές νύχτες που την βγάζαμε έξω στην τάρατσας και μαζευόμασταν όλα τα πιτσιρίκια της πολυκατοικίας για να δούμε μερικά απο τα τότε βραδινά κινούμενα σχέδια ή κάποια κωμική ελληνική σειρά. Α, ρε αθάνατη τηλεόραση.
Απο ότι μπορώ να δω είναι μάρκας GOLD STAR μοντέλο δεν μπόρεσα να βρώ κάπου, ίσως το λέει απο πίσω, αλλά δύσκολο να την μετακινήσω.
Απο ότι μπορώ να δω είναι μάρκας GOLD STAR μοντέλο δεν μπόρεσα να βρώ κάπου, ίσως το λέει απο πίσω, αλλά δύσκολο να την μετακινήσω.