Juanita
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 376
juliet είπε:Απο τι να εξιλεωθεί καλέ; από τον έρωτα; ερωτευμένος είναι ο άνθρωπος, όχι αφορισμένος. Ο Τέρυ δεν αισθάνεται τύψεις πριν, ερωτική απογοήτευση περνάει, έχει καταρεύσει ολόκληρος, μετά συνειδητοποιεί οτι αυτός ο τρόπος ζωής πληγώνει χειρότερα την Κάντυ και αποφασίζει να αλλάξει γιατί δεν αντέχει την ιδέα οτι μαζί του υποφέρει και αυτή. Αλλά επιπλέον το μαγικό της συνάντησης είναι οτι ο Τέρυ, απελπισμένος, απογοητευμένος, μεθυσμένος μέχρι εσχάτων στέκεται στη σκηνή και παίζει. Γίνεται ηθοποιός, μεγαλώνει, ωριμάζει, ανταπεξέρχεται και πάλι και αυτό είναι μία εμπειρία που μένει. Εκεί συνηδητοποιεί οτι έχει τη δύναμη, όσο χάλια και αν είναι, όποια φάση και αν περνάει, να παίξει.
Ο Άλμπερτ δεν νομίζω οτι στέλνει εκεί την Κάντυ για να τη δοκιμάσει. Τη στέλνει εκεί να βοηθήσει, γιατί ο Τέρυ υπήρξε και δικός του φίλος στο παρελθόν. Είναι λοιπόν λοιπόν λογικό υπό αυτό το πρίσμα να προσπαθήσει να βρει εκεί μιά λύση. Από τη σκοπιά της Μιζούκι είναι το τελευταίο άλλοθι, σεναριακά, για μία συνάντηση.
Αν και εξακολουθώ να πιστεύω πως οι τύψεις για το πώς φέρθηκε στην Κάντυ έκαναν τον Τέρρυ να φτάσει σ΄αυτό το σημείο μου αρέσει και η άποψη πως ο Άλμπερτ τη στέλνει εκεί για να τον βοηθήσει και σαν εξέλιξη ψιλοφέρνει σε εκείνη του ανιμέ. Βέβαια, ως αγύριστο κεφάλι κι ισχυρογνώμων που είμαι πίστευα (και συνεχίζω πάντα..) πως ο Άλμπερτ τη στέλνει εκεί προκειμένου να κάνει την επιλογή της.