Η τελευταία ημέρα της Commodore

akmakas είπε:
Ναι φίλε μου και εγώ πάντα αναρωτιόμουν τι στο καλό έκαναν τα PC και τα αγόραζε ο κόσμος!!!! :confused: Δυστηχώς η Commodore με την Amiga έκανε μια σειρά από λάθος στρατηγικές και αποκλειστικά αυτή και μόνο ευθύνεται για την τραγική της κατάληξη!!! :cool:
Καλά!!! Δεν μπορούσαν οι ίδιοι καλλιτέχνες να δημιουργήσουν μία νέα εταιρία????

ΠΧ: Atariga ή Amitari ???? :biglaugh:
 
Χα χα χα καλό...μπααα το αίμα νερό δεν γίνεται!!
 
miko63 είπε:
ωραια τα βιντεακια. αυτα με την Α600 δεν τα είχα ξαναδει... πάντως για εκεινες τις 4000 λένε ότι θάφτηκαν στα εύφορα εδάφη της Καλιφορνια για φορολογικούς λόγους. ώρα φήμες αλήθεια δεν ξέρω...
Βρε λέτε να πιάσει ο σπόρος και να φυτρωσει κανα εργοστάσιο και να βγάζει custom chips?!? :biglaugh::biglaugh::biglaugh:

η κανα δεντρί και να κρέμονται 4000λιαρες απο τα κλαδια του?!?
 
potis21 είπε:
Βρε λέτε να πιάσει ο σπόρος και να φυτρωσει κανα εργοστάσιο και να βγάζει custom chips?!? :biglaugh::biglaugh::biglaugh:
η κανα δεντρί και να κρέμονται 4000λιαρες απο τα κλαδια του?!?
μακαρι :biglaugh::biglaugh:
 
Μπά! Στην σημερινή εποχή της μαζικής κατανάλωσης μόνο ότι πουλά μαζικά επιβιώνει :(
 
teflon είπε:
Το πρώτο που φόρτωσα στην ΑMIGA ήταν το EXILE και έπαθα με την εισαγωγή και μόνο!!!! Τι άκουγαν τα αυτιά μου??? Τι έβλεπαν τα μάτια μου???? :animeek:
Μου είχε κάνε τρομερή εντύπωση η μουσική του Exile στον Atari μου! Σχεδόν δεν πέρναγε εβδομάδα που να μην φορτώνω το παιχνίδι μόνο για να την ακούω!Αν έχεις mod player η ο media σου μπορεί να το αναπαράγει άκου αυτό!
 
Yeap!!!! Ολα τα λεφτά!!!

Τι να μη μου πέσει και εμένα το στόμα στο πάτωμα. μετά από αυτό το άκουσμα????

Εγώ είχα compatible, και μόνο beep,beep άκουγα!

Τλσπα!! Τα ξαναπήρα........:mad:
 
τελευταία μέρα στο εργοστάστιο παραγωγής τις amiga 500... :(

παιδιά δεν ξέρω αν έχετε δει το video.....είναι πολύ συγκινητικό , η τελευταία μέρα στο εργοστάσιο παραγωγής τις amiga......

 
Το βιντεο ειναι γνωστο αλλα και πολυ θλιβερο.... ( να ηξερες ποσες φορες το εχω δει και δεν το πιστευω οτι εγιναν ετσι τα πραγματα σε αυτη την εταιρια που εδωσε τοσα πολλα :( ) Αραγε τι θα γινοταν σημερα αν δεν ειχε κλεισει η εταιρια αυτη;

Anyway....

Νομιζω οτι ειναι ενα απο τα τελευταια εργοστασια και οχι το headquarters της Commodore στην Αμερικη που εκλεισε νομιζω αργοτερα.
 
Φιλε 0raid υπηρχε ήδη το θεμα σου οπότε το συγχώνευσα με ενα παλιότερο...
 
miko63 είπε:
εκεινες τις μερες που εκλεινε η commodore επρεπε να βρισκομασταν ολοι στις ΗΠΑ γιατι έγινε τρομερο πλιάτσικο. να παίρναμε κανενα μηχανημα για εμας :D
"Πλιάτσικο" μπορεί να έκαναν κάποιοι υπάλληλοι. Τις πρώτες μέρες έγιναν δημοπρασίες για διάφορα πράγματα όπως οθόνες και υπολογιστές τα οποία υπήρχαν στα γραφεία.

Κοινώς και εκεί να ήμασταν, θα έπρεπε να πλειοδοτήσουμε.
 
Αν διαβάσετε τα 571 σχόλια στο βίντεο θα καταλάβετε ότι νιώθουν και άλλοι πολλοί σαν και εμάς!
 
Σημερα ανοιξα το ΥΤ και μου βγηκε στην αρχικη το βιντεακι αυτο....

αχ ρε Commodore!!!

Ενα σχολιο απο καποιον που διαβασα και τα λεει ολα...

Sad thing! C64 and Amiga were the days! Nevertheless I think there are no other companies to blame, somewhen Commodore missed the times to get along with the development of the PCs, Apples and Ataris (Rip too).

Nevertheless.... we had so great times with the C64 and Amiga.

==> C= Rulez 4 ever!!!
 
Πίσω
Μπλουζα