Η GameBoy συλλογή μου!!

geo2004z

RetroMasteR
Joined
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
1.063
Αντιδράσεις
47
Νομίζω πως ήλθε η ώρα να παρουσιάσω ακόμη μία αγαπημένη μου συλλογή!! Δε θα πω πολλά, καθώς τα λόγια είναι φτώχεια, όμως θα αναφέρω ότι η συλλογή είναι από Pal παιγνίδια του GameBoy Original, εκτός των Final Fantasy που δεν κυκλοφόρησαν στην Ευρώπη. Προσέθεσα μαζί με όλους τους τίτλους κι έναν από το GameBoy Color καθώς είναι από τους λατρεμένους μου, ελπίζω να μη χάλασε τη φωτό. Τέλος, έχω και μερικά σφραγισμένα και τυχαίνει το αγαπημένο μου κομμάτι να είναι ένα από αυτά, το οποίο έψαχνα για χρόνια και το παρέλαβα πριν από μερικές εβδομάδες!

[edit] Dead imageshack images [edit]
 
Όμορφα και τακτοποιημένα! Εξαιρετική συλλογή.
 
Έχω ξαναυποκλιθεί στις συλλογές σου πολλές φορές!

Ε, λοιπόν, τα σέβη μου ακόμα μια φορά! :)

Και βλέπω έχεις πολλά "διαμαντάκια" μέσα!...
 
Τελεια συλλογη!Ο,τι και να πει κανεις για τις συλλογες του geo ειναι λιγο!
 
Σας ευχαριστώ!! Για αρχή, ήθελα να συλλέξω όλα τα παιγνίδια που είχα ή πέρασαν από τα χέρια μου όταν ήμουν μικρός. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη και λέω σε λίγο καιρό να συνεχίσω με τίτλους που είναι πιο σπάνιοι και θα ήθελα να αποκτήσω!! Βέβαια η συλλογή από Gameboy δεν είναι τόσο οργανωμένη όσο με τη Snes καθώς δεν υπάρχει ακόμη κάποιος σοβαρός συλλέκτης που έχει πάει για full pal set και να μας πει ποια παιγνίδια θεωρούνται σπάνια. Ακόμη, δε γνωρίζουμε ούτε καν ποια είναι η πλήρης λίστα των PAL τίτλων, κάθε μέρα ανακαλύπτονται κει νέοι τίτλοι. Ευελπιστώ στο μέλλον να βρεθεί μία οργάνωση ή ίσως είναι προτιμότερο που υπάρχει αυτή η αοριστία, είναι πιο προκλητικό και ενδιαφέρον για συλλογή!!
 
Τελεια συλλογη
 
Υποκλίνομαι στο μεράκι, στην αγάπη και στην τρέλα σου.
 
τελεια συλογη μπραβο!!
 
Πολύ καλή και τακτοποιημένη συλλογή Geo :)
 
Για αλλη μια φορα μας τρελανες.Αν κ μικροτερη συλλογη απο την δικια μου εχεις πολλα ζελατινατα παιχνιδια κ ζηλευωωωω
 
συγχαρητηρια ολα τα λεφτα η συλογη σου :)
 
Χαίρομαι ιδιαίτερα που σας άρεσε!! :)
 
Τα λόγια είναι περιτά. Εύγε! Να σου πω, το Tiny Toons 2 PAL έκδοση δεν είναι άσπρο? Το λέω επειδή έχεις το κίτρινο...
 
Σε ευχαριστώ Johny! Το συγκεκριμένο είναι NTSC έκδοση, είχα και την PAL σε άσχημη κατάσταση αλλά την πούλησα πριν από πολύ καιρό.
 
Aχχχ, Metroid 2, υπέροχο box art και το αγαπημένο μου παιχνίδι στο Game Boy. Ευτυχώς το κράτησα από τότε και έχω κι εγώ ακόμα το κουτί και τις Ελληνκές οδηγίες. Πολύ ωραία συλλογή φίλε μου.
 
Συμφωνώ Imgema.....το box art του Metroid 2 είναι το αγαπημένο μου στη σειρά!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, ευελπιστώ να ανανεώσω με νέες προσθήκες στο μέλλον.
 
Επί τέλους!! To Kirby's Star Stacker στην αγγλική έκδοση. Έψαχνα αρκετό καιρό για αυτό το "'άτακτο" Kirby!!
g005.gif

p3070426.jpg


Και μία εικόνα ανανεωμένη με τα games που προσέθεσα το τελευταίο έτος!




p1010461a.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το ότι τα έχεις όλα σε Mint κατάσταση με τρελαίνει.Εκπληκτικη συλλογη ΚΑΙ αυτη. :thumbup: Το darkwing duck αγαπημενο παιχνιδι με εκπληκτικό cover που έλιωνα μικρός.
 
Τι ωραία πράγματα, τα κουτάκια του GameBoy μαζί με τα Pal κουτιά του Mega Drive μου ξυπνάνε τις πιο πολλές αναμνήσεις... εμένα μόνο 2 κουτάτα Game Boy games μου μείνανε από παλιά (τα υπόλοιπα τα είχα πουλήσει στα μέσα του 90), η υπόλοιπη συλλογή μου τώρα είναι μόνο με τα πλαστικά κουτάκια (τα οποία δεν φτάνουν και έχω και λίγα τελείως χύμα)... Ευτυχώς το ένα από τα 2 είναι το Metroid (αυτό δεν το πούλαγα με τίποτα, ακόμα και τότε που δεν με ένοιαζε).
 
Πίσω
Μπλουζα