freaktmp
Expert
- Αντιδράσεις
- 10.903
Μετα απο τα απογοητευτικά αποτελεσματα της προσφατης δημοσκοπησης, ειπα να ταραξω λιγο τα λιμνάζοντα ύδατα παρουσιαζοντας την δικη μου συλλογη LEGO. Ολα οσα θα δειτε εδω ειναι αγορασμενα μεταξυ 2007-2009, πριν ασχοληθω με το retrocomputing/retrogaming.
Σε αντιθεση με αλλα ρετροhobby, η συλλογη Lego ειναι οικονομικοτατη αν γινει σωστα, δηλαδη αγορες χυμα Lego απο το ebay και οχι ολοκληρωμενα σετακια απο την Lego ή retailers. Η συλλογη Lego προσφερει απειρες ωρες ψυχαγωγιας και αποφευγει κανεις τις απογοητευσεις που συναντα περιστασιακα σε αλλα ρετροhobby.
Η συλλογη μου μαζεμενη:

Ειχα περιεργια να δω τις τελευταιες εξελιξεις στο χωρο και ετσι πηρα αυτο το τεραστιο φορτηγο. Ειχε πλακα η συναρμολογηση, αλλα γενικα με απογοητευσε η πορεια που εχουν παρει τα LEGO (υπερβολικα custom κομματια κλπ):

Robotics Invention System 2.0:

Μεγαλες επιφανειες:

Δυο σετακια με πολυ πραγμα μεσα, τα ειχα παρει πριν μπω στο νοημα (= ebay):

Διαφορα:

Παλια μοτερ:

Ακομα δεν εχω προλαβει να τα ξεδιαλεξω:

Στο ψητο:

Χρησιμοποιοντας οδηγιες που βρηκα στο web και την συλλογη μου αναπαρηγαγα το πρωτο μου Technic (που αν δεν κανω λαθος ειναι και το πρωτο Technic γενικοτερα):

Σε αντιθεση με αλλα ρετροhobby, η συλλογη Lego ειναι οικονομικοτατη αν γινει σωστα, δηλαδη αγορες χυμα Lego απο το ebay και οχι ολοκληρωμενα σετακια απο την Lego ή retailers. Η συλλογη Lego προσφερει απειρες ωρες ψυχαγωγιας και αποφευγει κανεις τις απογοητευσεις που συναντα περιστασιακα σε αλλα ρετροhobby.
Η συλλογη μου μαζεμενη:

Ειχα περιεργια να δω τις τελευταιες εξελιξεις στο χωρο και ετσι πηρα αυτο το τεραστιο φορτηγο. Ειχε πλακα η συναρμολογηση, αλλα γενικα με απογοητευσε η πορεια που εχουν παρει τα LEGO (υπερβολικα custom κομματια κλπ):

Robotics Invention System 2.0:

Μεγαλες επιφανειες:

Δυο σετακια με πολυ πραγμα μεσα, τα ειχα παρει πριν μπω στο νοημα (= ebay):

Διαφορα:

Παλια μοτερ:

Ακομα δεν εχω προλαβει να τα ξεδιαλεξω:

Στο ψητο:

Χρησιμοποιοντας οδηγιες που βρηκα στο web και την συλλογη μου αναπαρηγαγα το πρωτο μου Technic (που αν δεν κανω λαθος ειναι και το πρωτο Technic γενικοτερα):

Τελευταία επεξεργασία: