- Αντιδράσεις
- 1.835
Ωραιος ο Fred!!!!Fred Madison είπε:Με παίζετε και μένα ;
Προβολή συνημμένου 80451
Χουανα...να φερω τον αιθερα?....
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραιος ο Fred!!!!Fred Madison είπε:Με παίζετε και μένα ;
Προβολή συνημμένου 80451
stayros είπε:...
Ωραιος ο Fred!!!!
stayros είπε:Χουανα...να φερω τον αιθέρα?....
Eυχαριστώ αλλά δεν ξέρω από Linux και τέτοια..herco είπε:Η συνδεση του κινητου με το pc, γινεται με usb ? Αν ναι, στο Linux δεν χρειαζονται επιμερους drivers.
Βαλε ενα οποιοδηποτε dvd με ubuntu στο pc, κανε επανεκκνηση ωστε να bootαρει σε live κατασταση (οχι εγκατασταση) και συνδεσε το τηλεφωνο σου στο pc.
Θα το δει ως drive, θα βρεις τις φωτο σου, κοπιαρε τες στο pc, στον δισκο των windows - Και μετα επανεκκινησε το pc σε Windows και θα τις εχεις μπροστα σου.
Παρακαλώ...; Πως μπορώ να εξυπηρετήσω...;Juanita είπε:Fred, τι, που, πως, πόσο , ποιός;;;
Περιμένω άμεσα απαντήσεις......
Πιστεύεις πως με προλαβαίνεις;;;;
Μαλλον (υποπτευομαι δηλαδη... ) οτι θελει να της δανεισεις για λιγοFred Madison είπε:Παρακαλώ...; Πως μπορώ να εξυπηρετήσω...;
Ωχ...τωρα την εστειλες....Fred Madison είπε:Και γω κάτι προς τα κει "μυρίστηκα"...
Το δανείζω αγαπητή Juanita... Παρέα με τα dvd δε θα σου δανείσω και όλη η σειρά των Ελληνικών κόμικ για διάλειμμα που και που από την οθόνη...
stayros είπε:Ωχ...τωρα την εστειλες....
Χουανα....κανε πως δεν το ειδες!!!!
Δεν πασχίζουμε να δρέψουμε δάφνες συλλέκτη, αλλά να κρατήσουμε/αποκτήσουμε/δούμε/κλπ ό,τι αγαπήσαμε στην παιδική μας ηλικία... Και αν ακόμη δεν είναι σε τέλεια κατάσταση, αφού για τα περισσότερα έχουν περάσει τόοοοοσα χρόνια από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας, προσωπικά λίγο με νοιάζει... για μένα η αξία τους είναι ανεκτίμητη... :cheers:wheeled warrior είπε:ανεπισιμα εχουν ολοι τα παντα με το ιντερνετ που το εχει κανει τοσο ευκολο να γινεις "συλλεκτης" το θεμα ειναι τι εχεις αυθεντικο!! καλουτσικες συλλογες αν κ αυτη η εκδοση masters of the universe εγω προσωπικα την θεωρω τρισαθλια!!
Ναι φυσικά γι'αυτό και εγώ το τόνισα από την αρχή ότι μιλάω για official αγορασμένα DVD.wheeled warrior είπε:ανεπισιμα εχουν ολοι τα παντα με το ιντερνετ που το εχει κανει τοσο ευκολο να γινεις "συλλεκτης" το θεμα ειναι τι εχεις αυθεντικο!!
Juanita, κάτι με τις δουλειές που με ψιλοτρέχουν, κάτι που ψιλοξεχάστηκα με συγχωρείς για την αργοπορημένη απάντηση.Juanita είπε:
Να κάνω πως δεν το είδα;;;; Πολύ αργά πιά...
Fred, τώρα που συνήλθα από το βαρύ σοκδε μου λες από που τα αγόρασες και -επειδή δεν τα βλέπω καλά- για ποιές σειρές πρόκειται;;; (G II, Fighter κλπ) και σε ποιά γλώσσα είναι μεταφρασμένα;;;
Αν και -ανεπίσημα- έχω τα πάντα, θα ήθελα να τα έχω και στις αυθεντικές θηκούλες...
Όσο για το περιοδικό, δε γινόταν να μην το έχω...κομπλέ!!!
Πάντως, σε χιλιοευχαριστώ για την προσφορά σου...