Θάντερκατς - Thundercats (1985)

23 Ιανουαριου 1985 βγηκε το πρωτο επεισοδιο .

Εκλεισαν 33 χρονια

MV5BMjJhNjMzNzYtMzIwYy00OGQ5LWE0NWMtNWJkNWE3NmMwNDJkL2ltYWdlL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyNDUxNjc5NjY@._V1_UY268_CR3,0,182,268_AL_.jpg
 
latest?cb=20140322204508.jpg

Το μάτι της Θαντέρα έχει ενεργοποιηθεί...


ThunderCats for ever!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελικά στην Ελλάδα από την ερτ2 προβλήθηκαν όλα τα επεισόδια; μέχρι πότε προβλήθηκε η σειρά; Ο 1@telonio[/USER] έδωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας 7/7/87 από ότι είδα

 
- Ε παίδες, το εκπληκτικό reboot που βγάλαμε το 2011 δεν πούλησε όσο θέλαμε. Τι θα κάνουμε;
- Tι λέτε να το κάνουμε μια κωμική σειρά με σχέδιο κι animation σε στυλ Steven Universe;
- Καταπληκτική ιδέα!

Σοβαρά τώρα, όταν η ποιότητα δεν πούλησε για διάφορους λόγους, περιμένουν να πουλήσει η σαβούρα; Μέχρι και τα άτομα που δεν νοιάστηκαν ποτέ για το Thundercats βρίσκουν το νέο reboot εντελώς εμετικό.
 
Ειναι η λογική του "Φτιάξαμε κάτι καλούτσικο και δεν πούλησε. Οπότε αντί να το κάνουμε καλύτερο ας το κάνουμε πολύ χειρότερο".
 
Ειναι η λογικη του "ειμαι millennial και νομιζω οτι ειμαι καλυτερος απο ολους τους αλλους, αλλα μου εβαλαν να κανω κατι που δεν με ενδιαφερει και ετσι θα το κανω χαλια επιτηδες και μετα θα το παιξω θυμα".
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χαχα @freaktmp πραγματικα μιλαει η "παλια γενια" μεσα σου :)

Εγω νομιζω οτι καταλαβαινω τη λογικη της βιομηχανιας του θεαματος. Ο μεσος και φυσιολογικος φαν, οταν ακουγει για επιστροφη των Θαντερκατς (ή οποιαδηποτε αλλη επιστροφη) ονειρευεται κατι σαν το προηγουμενο. Ομως οι δημιουργοι του θεαματος καλως η κακως δε σκεφτονται ετσι: το να πουν ακριβως την ιδια ιστορια με ιδιο υφος ειναι κατι σαν "τζιζ", οσο επιθυμητο κι αν ειναι αυτο απο το κοινο.

Αντιθετως, κινητρο τους ειναι να προσθεσουν κατι "καινουργιο" ωστε ΄το νεο εργο να αποκτησει δικη του υπεραξια. Το να παντρεψουν μια παλια κληρονομια με ενα τοσο διαφορετικο καλιτεχνικο υφος, θεωρειται φοβερη "καλλιτεχνικη συλληψη" στο μικροκοσμο τους
 
Η βιομηχανια του θεαματος εχει τον ιδιο σκοπο με οποιαδηποτε αλλη βιομηχανια: να βγαζει λεφτα.

Ο απλουστερος και αποτελεσματικοτερος τροπος να βγαλεις λεφτα ειναι να πουλας αυτο που θελουν σε αυτους που το θελουν.

Αλλα αυτο ειναι καπιταλισμος και οι millennials ειναι ακροαριστεροι και κειθε και θεος φυλαξει και κανουν τετοια πραγματα...

Προτιμουν να χλευαζουν τα πραγματα που αγαπαμε και οταν τους μαυρισουμε και πανε απατοι οικονομικα, φταιμε εμεις που ειμαστε οπαδοι του τραμπ, ρατσιστες και οτι αλλη σαχλαμαρα τους καπνισει...

Τα "μεγαλα μυαλα" πισω απο το καινουριο thundercats:

Image1.jpg

Θα μπορουσε να ηταν μια φωτογραφια στο λεξικο διπλα στον ορισμο "millennials"
 

1@freaktmp[/USER]

Πόση τεστοστερόνη λες να υπάρχει συνολικά μέσα σε αυτό το studio? :p

 
Οχι αρκετη για να παραγουν οτιδηποτε θα ηθελαν να καταναλωσουν Gen-Xers σαν και εμας.
 
Τελικα ημαστε καταραμενοι ωσοι μεγαλωσαμε την δεκαετια του 80 και του 90 παει και τελειωσε.Αν δεν ειχαμε μεγαλωσει εκεινες της εποχες με της παιδικαρες και ολα οσα ζησαμε γενικοτερα δεν θα ξεραμε τους Thandercats η απλα θα τους ειχαμε ακουσει οποτε θα μας φαινοταν αδιαφορο η απλα φυσιολογικο αυτο το Thandercats Roar με τους χαρακτηρες και τους σχεδιαστες του που ειναι σαν να βγηκαν απο το Gay Pride του μπουταρη.Ευχομαι να τους παρουν με της πετρες και να ακυρωθει αυτη η σαβουρα που ντροπιαζει ενα απο τα αγαπημενα κινουμενα σχεδια των παιδικων μας χρονων.
 
Αυτο που το εχουμε αναγαγει σε φιλοσοφικοκοινωνικοπολιτικο θεμα με δοση "χασματος γενεων" ειναι κατι που απολαμβανω :D (το εννοω, δεν το λεω ειρωνικα)
 
χαρακτηριστικό το αργό της ώρας προβολής των Thundercats όταν το πρωτοέδειξε η ετ2.Μετά νομιζω το έδειξαν σε κανονική ώρα.Επίσης θυμάται κανείς ότι τα 2 πρώτα επεισόδια τα έδειξε χωρίς ήχο από λάθος προφανώς των τεχνικών και όλοι νομίζαμε ότι ήταν βουβό?
 
Ασχετο, αλλα μου θυμησες πως οταν ημουν μικρος επαιρνα τετοια μικιμαους στο βιντεο και χαζευα σε αργη κινηση αυτα τα "εφε", με τις μεταμορφωσεις, τις λαμψεις, αστραπες κλπ, ολα βεβαια σχεδιασμενα με το χερι τοτε, με σκοπο να προσομοιασουν αντανακλασεις σε ενα κινηματογραφικο "φακο".

Ειναι απιστευτο τί εντυπωση δινουν στο ματι οταν τα βλεπεις σε γρηγορη κινηση.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το χα κανει και εγω αυτο με μια κασσετα Τομ και Τζερυ μικρος,λολ.

Παταγα το Pause Και θαυμαζα το σχεδιο.
 
Πίσω
Μπλουζα