Θέλω μια χάρη

eliaspergantis, πες μας αν μπορεις πως ακριβως λειτουργει ο τροπος που πραγματοποιεις τις αγορες σου, γιατι οντως πλεον το προθεμα που χρεωνουν οι τραπεζες ειναι μεγαλο.
 
eliaspergantis είπε:
Επίσης μου αρέσει φίλε πολύ το avatar σου. Ο Cranky είναι από το αγαπημένο μου παιχνίδι DKC2 που το είχα λιώσει στο παιχνίδι το 1996. Είχα φτάσει το save μου 99.59 λεπτά στην αρχική οθόνη και εκεί τερμάτιζε το χρονόμετρο! Στην πραγματικότητα το είχα παιξεί ακόμη περισσότερο! έπαιζα την πίστα Toxic Tower και Animal Antics για πλάκα και για να ανακαλύψω τα shortcut barrels... είχα πολύ ελεύθερο χρόνο τότε βλέπεις...
Δε μου αρέσει να βγαίνω offtopic αλλά εδώ νιώθω την ανάγκη να απαντήσω. Η αλήεθια είναι ότι ο cranky είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες και τον λάτρεψα στη διδιάσταστη μορφή που είχε στην τριλογία Donkey Kong. Όσο για το Donkey Kong Country 2, ήταν και θα είναι φυσικά ένα "Μεγάλο" παιχνίδι με Μ κεφαλαίο. Θεωρώ ότι αυτός ο τίτλος άγγιξε την τελειότητα στα παιχνίδια δύο διαστάσεων τους είδους και άλλαξε όλα τα δεδομένα εκείνη την εποχή στο video gaming. Το μόνο που με λυπεί όσον αφορά τη συγκεκριμένη τριλογία είναι που δεν έχω δει ούτε έναν τίτλο από τους τρεις σε καμία λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών (ign, gamespot.....).

Όσο για το Terranigma, πολύ καλό παιχνίδι και σύντομο σχετικά παιχνίδι(20 ώρες για 2D RPG θεωρείται μικρή διάρκεια). Δε μπορώ όμως να το συγκρίνω με το Secret of Mana ούτε με το Chrono Trigger.
 
eliaspergantis είπε:
Αγαπητέ φίλε geo2004z, δεν θεωρώ γενικά ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σπάνιο. Εγώ προσωπικά το αγόρασα την ημερομηνία κυκλοφορίας του από την Nortec με 49Ε αν θυμάμαι καλά και μου έστειλαν και κάποια μικροδωράκια φυσικά.
Επειδή το παιχνίδι είναι sealed προσωπικά στα videogames δεν μου λέει απολύτως τίποτα, το αντίθετο μάλιστα μου δείχνει ότι κάποιος έχει πολύ χρήμα για να αγοράζει παιχνίδια που δεν πρόκειται να τα παίξει ποτέ, απλά για τη συλλογή του. Τυγχάνει να έχω και ένα χρυσό figure που βγήκε μαζί με το παιχνίδι (ο Link πάνω στην Epona, 3800 κομμάτια παγκοσμίως). Φυσικά και άνοιξα το κουτί και τώρα δεσπόζει στο δωμάτιο μου σε τιμητική θέση.

άποψη μου είναι ο φίλος να το αγόραζε μεταχειρισμένο, πλήρες (manual κτλ) σε καλή κατάσταση, να το παίξει γιατί είναι εξαιρετικό κομμάτι και να το φυλάξει καλά για το υπόλοιπο της ζωής του στη συλλογή του.

Επίσης μου αρέσει φίλε πολύ το avatar σου. Ο Cranky είναι από το αγαπημένο μου παιχνίδι DKC2 που το είχα λιώσει στο παιχνίδι το 1996. Είχα φτάσει το save μου 99.59 λεπτά στην αρχική οθόνη και εκεί τερμάτιζε το χρονόμετρο! Στην πραγματικότητα το είχα παιξεί ακόμη περισσότερο! έπαιζα την πίστα Toxic Tower και Animal Antics για πλάκα και για να ανακαλύψω τα shortcut barrels... είχα πολύ ελεύθερο χρόνο τότε βλέπεις...

Μα φυσικά και θα το παίξω.Δεν είμαι συλλεκτης του στυλ αγοραζω και θαυμαζω.Κάνω συλλογή απο Games που αξιζουν και με την λογικη:αγοράζω-παιζω-ξαναπαιζω-λιώνω-το εξατμίζω ^_^ /emoticons/happy@2x.png 2x" width="20" height="20" />.

Απο τι καταλαβα πρεπει να εισαι ο τυχερος απο την προ-παραγγελια του Super Smash Bros Brawl απο το nintendo.gr.(Αγαλματάκι Link-Epona)δηλαδή ο ARTY2?

Θυμαμαι η Nortec ειχε βγαλει ανακοινωση τοτε και ειπε οτι δεν θα το δωσει στα μαγαζια το TP.είχε φέρει πολύ λιγα κομματια.Εγω δεν πηρα επειδη περιμενα μειωση τιμης :cry:
 
Όχι, το αγόρασα περίπου 220 Ε από το Ebay από Αγγλία και μάλιστα έπεσα από σύμπτωση σε άτομο με ελληνική καταγωγή! Το πλήρωσα σχετικά ακριβά αλλά τι να κάνουμε, πάθη είναι αυτά!

Η Nortec από ότι είδα την τελευταία φορά που πήγα έχει και αυτή ένα στην είσοδο των γραφείων της στο χώρο των επισκεπτών και μάλιστα με σπασμένο σπαθί. Τους ρώτησα επίσης εάν το πουλάνε (αλήθεια!) και φυσικά μου είπαν όχι.
 
E Λογικό μου φαίνεται καθώς είναι πολύ συλλεκτικό κομμάτι!Αν τερματίσω το Zelda TP και με έχει πορώσει τόσο πολύ θα το αγοράσω όσο όσο :p
 
manos426f είπε:
Ισχύει αυτό....


10 ευρώ για κάθε εξυπηρέτηση ;;!;!;

Αυτό είναι η περιγραφή του e-χασάπη!

Να και ο e-γερολαδάς! :p
Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες, απλα οταν εγραψα 10 ευρω ειχα υποψη μου τις αγορες που εχω στο μυαλο μου να κανω... της ταξης των 150 ως 200 ευρω... καταλαβες πως το εννοουσα... τι 200, τι 210.
 
Όσον αφορά το Twilight Princess εγώ το είχα αγοράσει για Gamecube 60 ? από το Game Explorer στην Πανούρμου πριν από 2 χρόνια. Δεν το έχω παίξει ακόμα αλλά σκοπεύω να το αρχίσω συντόμως.
 
Τώρα το πουλάει 75(μεταχειρισμένο).Αν μου περίσευαν θα το έπαιρνα από εκεί αλλά δεν έχω ^_^ /emoticons/happy@2x.png 2x" width="20" height="20" />
 
Θελω να δω τα επομενα χρονια που θα φτασει η τιμη του.Παντως το τσιμπησα αμερικανικο λογω της δυνατοτητας να παιζει progressive.
 
Γενικά όλοι εδώ στην Ελλάδα έχουν μετατρέψει όλα τα Game Cube games σε συλλεκτικά!Και τα μοσχοπουλάνε σε τρελές τιμές.
 
Είχα μιλήσει με το συγκεκριμένο παιδί!Του εξήγησα ότι δεν έχω χρόνο για συναντήσεις και ότι πρέπει να μου το στείλει μέσω ΕΛΤΑ.Δεν δέχτηκε οπότε έκανα και το θέμα εδώ :)
 
Μου ήρθε σήμερα παιδιά.Καλά όταν λέμε KOJI KONDO πρέπει να πάω να του ανάψω κανά κερί στην εκκλησία.Απίστευτη η μουσική του παιχνιδιού.

Υ.Γ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ GEO2004Z
 
να πω πως εχω μια prepaid της Κυπρου. οταν βαζω χρηματα το πρωι, αυτα φαινονται γυρο στις 6 το απογευμα. και στην σελιδα http://www.i-cardonline.gr εχω εναα λογαριασμο που μπορω να δω τις πληροφοριες της καρτας πχ:

Υπόλοιπο Τελευταίου Λογαριασμού ?-3,92 04/01/2011

Ελάχιστη Καταβολή ?0,00 04/01/2011

Τελευταία Πληρωμή ?26,00 17/01/2011

Τρέχον Υπόλοιπο ?-16,95

Συναλλαγές σε Εκκρεμότητα ?0,00

Διαθέσιμο Ποσό ?16,95.

τις νεες συναλλαγες και τους μηνιαιους λογαριασμους.

μεχρι στιγμης κανενα προβλημα δεν εχει δημιουργηθει.
 
Πίσω
Μπλουζα