Getta Robo
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 415
eliaspergantis, πες μας αν μπορεις πως ακριβως λειτουργει ο τροπος που πραγματοποιεις τις αγορες σου, γιατι οντως πλεον το προθεμα που χρεωνουν οι τραπεζες ειναι μεγαλο.
Δε μου αρέσει να βγαίνω offtopic αλλά εδώ νιώθω την ανάγκη να απαντήσω. Η αλήεθια είναι ότι ο cranky είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες και τον λάτρεψα στη διδιάσταστη μορφή που είχε στην τριλογία Donkey Kong. Όσο για το Donkey Kong Country 2, ήταν και θα είναι φυσικά ένα "Μεγάλο" παιχνίδι με Μ κεφαλαίο. Θεωρώ ότι αυτός ο τίτλος άγγιξε την τελειότητα στα παιχνίδια δύο διαστάσεων τους είδους και άλλαξε όλα τα δεδομένα εκείνη την εποχή στο video gaming. Το μόνο που με λυπεί όσον αφορά τη συγκεκριμένη τριλογία είναι που δεν έχω δει ούτε έναν τίτλο από τους τρεις σε καμία λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών (ign, gamespot.....).eliaspergantis είπε:Επίσης μου αρέσει φίλε πολύ το avatar σου. Ο Cranky είναι από το αγαπημένο μου παιχνίδι DKC2 που το είχα λιώσει στο παιχνίδι το 1996. Είχα φτάσει το save μου 99.59 λεπτά στην αρχική οθόνη και εκεί τερμάτιζε το χρονόμετρο! Στην πραγματικότητα το είχα παιξεί ακόμη περισσότερο! έπαιζα την πίστα Toxic Tower και Animal Antics για πλάκα και για να ανακαλύψω τα shortcut barrels... είχα πολύ ελεύθερο χρόνο τότε βλέπεις...
eliaspergantis είπε:Αγαπητέ φίλε geo2004z, δεν θεωρώ γενικά ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σπάνιο. Εγώ προσωπικά το αγόρασα την ημερομηνία κυκλοφορίας του από την Nortec με 49Ε αν θυμάμαι καλά και μου έστειλαν και κάποια μικροδωράκια φυσικά.
Επειδή το παιχνίδι είναι sealed προσωπικά στα videogames δεν μου λέει απολύτως τίποτα, το αντίθετο μάλιστα μου δείχνει ότι κάποιος έχει πολύ χρήμα για να αγοράζει παιχνίδια που δεν πρόκειται να τα παίξει ποτέ, απλά για τη συλλογή του. Τυγχάνει να έχω και ένα χρυσό figure που βγήκε μαζί με το παιχνίδι (ο Link πάνω στην Epona, 3800 κομμάτια παγκοσμίως). Φυσικά και άνοιξα το κουτί και τώρα δεσπόζει στο δωμάτιο μου σε τιμητική θέση.
άποψη μου είναι ο φίλος να το αγόραζε μεταχειρισμένο, πλήρες (manual κτλ) σε καλή κατάσταση, να το παίξει γιατί είναι εξαιρετικό κομμάτι και να το φυλάξει καλά για το υπόλοιπο της ζωής του στη συλλογή του.
Επίσης μου αρέσει φίλε πολύ το avatar σου. Ο Cranky είναι από το αγαπημένο μου παιχνίδι DKC2 που το είχα λιώσει στο παιχνίδι το 1996. Είχα φτάσει το save μου 99.59 λεπτά στην αρχική οθόνη και εκεί τερμάτιζε το χρονόμετρο! Στην πραγματικότητα το είχα παιξεί ακόμη περισσότερο! έπαιζα την πίστα Toxic Tower και Animal Antics για πλάκα και για να ανακαλύψω τα shortcut barrels... είχα πολύ ελεύθερο χρόνο τότε βλέπεις...
Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες, απλα οταν εγραψα 10 ευρω ειχα υποψη μου τις αγορες που εχω στο μυαλο μου να κανω... της ταξης των 150 ως 200 ευρω... καταλαβες πως το εννοουσα... τι 200, τι 210.manos426f είπε:Ισχύει αυτό....
10 ευρώ για κάθε εξυπηρέτηση ;;!;!;
Αυτό είναι η περιγραφή του e-χασάπη!
Να και ο e-γερολαδάς!
http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?p=215461#post215461Nikol@r@s είπε:Τώρα το πουλάει 75(μεταχειρισμένο).Αν μου περίσευαν θα το έπαιρνα από εκεί αλλά δεν έχω ^_^ /emoticons/happy@2x.png 2x" width="20" height="20" />