Amstrad1981
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 103
Ειλικρινά δεν ξέρω που μπορώ να δημοσιεύσω αυτό το θέμα! Οπότε παρακαλώ να μεταφερθεί εκεί που θα ταιριάζει καλύτερα! Ό τίτλος είναι σαφής! Θέλω να αποκτήσω ένα παλιό ξύλινο περίπτερο, να το αναπαλαιώσω και να το τοποθετήσω στο οικόπεδο μου! Είδα ένα τέτοιο περίπτερο πέρυσι στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Μαυροχωρίου Καστοριάς, και ειλικρινά το ζήλεψα! Υπάρχει κατάλληλος χώρος για να το τοποθετήσω, και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να το αναπαλαιώσω και να το συντηρήσω όπως πρέπει. Όμως το θέμα είναι που θα μπορούσα να βρω ένα τέτοιο περίπτερο; Πως θα μπορούσα να το αγοράσω και να το μεταφέρω στο σπίτι; Ήδη έχω μετατρέψει το σπίτι μου σε μια μικρή ρετρό έκθεση, ιδιαίτερα το διάδρομο. Ρετρό περιοδικά, βιβλία, κόμικς, κονσόλες, υπολογιστές, videogames, αριθμομηχανές, ηλεκτρονικές ατζέντες, άλμπουμ με αυτοκόλλητα, διάφορα μικροαντικείμενα και παιχνίδια, που μάζευα για πολλά χρόνια, επιτέλους βγήκαν από τις αποθήκες του σπιτιού, και έχουν την ικανότητα να ταξιδέψουν τον επισκέπτη στις δεκαετίες του 1970-1990. Το σπίτι χρειάζεται λίγα ακόμη πράματα για να ολοκληρωθεί όπως το έχω σχεδιάσει στο μυαλό μου, όμως μου λείπει αυτό το μικρό περίπτερο, που θα δώσει το κάτι παραπάνω στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μου!
Τελευταία επεξεργασία: