Aυτο με τα ασταματητα θαψιματα με εχει κουρασει και εμενα αρκετα..για μενα ειναι το χειροτερο θεμα που εχει το φορουμ.Ισως μια λυση αν υπηρχε η επιλογη θα ηταν το new posts να εβγαζε μονο θεματα που μας ενδιαφερουν.
Εγω ευχαριστως θα μπλοκαρα το sub με το ποιους θαψαμε σημερα.
Χαχαχαχαχα!!!!Ενταξει παιδια οπως σε ολες τις κοινοτητες και κοινωνιες τα γουστα διαφερουν ,ας κρατησουμε ελαφρυ το χωμ.. εεπ κλιμα .
Πάντα έλεγα αυτό το πράγμα με τις χοντράδες ( τι φοράει ο τάδε, πως κοιτάει στο φακό ο δείνα) αλλά και το θάψιμο, έχει καταντήσει κουραστικό ( να μην πω κάτι χειρότερο). Από κει και πέρα ένα φόρουμ που θα είχε μόνο υπολογιστές κλπ απλά θα καταντούσε το retromaniax, άλλη μια βαρετή γωνιά του ίντερνετ...Ισως μια λυση αν υπηρχε η επιλογη θα ηταν το new posts να εβγαζε μονο θεματα που μας ενδιαφερουν.
Εγω ευχαριστως θα μπλοκαρα το sub με το ποιους θαψαμε σημερα.
Εγω σιχτιριζω συνεχεια οταν μπαινω στο retromaniax και τρωω στην μαπα το κηδειοχαρτο...δεν τα μπορω καθολου αυτα τα θεματα.Μου προκαλουν εμετο.Πάντα έλεγα αυτό το πράγμα με τις χοντράδες και το θάψιμο, έχει καταντήσει κουραστικό ( να μην πω κάτι χειρότερο).
Εγινε ηδη διαχωρισμος στις 2 κατηγοριες retro gaming και αλλων θεματων οποτε ολα κομπλε τωρα..στα εκτος του retro gaming εννοειται οτι αξιζει που εχει και πολλα αλλα ωραια θεματα το retromaniax και ειναι ενα + που τα εχει.Και εγω εχω γραψει και διαβασει στα πολλα ωραια θεματα εδω εκτος του retro gaming.ένα φόρουμ που θα είχε μόνο υπολογιστές κλπ απλά θα καταντούσε το retromaniax, άλλη μια βαρετή γωνιά του ίντερνετ...
Eυτυχως παντως εγινε και διαχωρισμος με τις τελευταιες διμοσιευσεις μεταξυ retro gaming και θεματων εκτος retro gaming ωστε να βλεπουμε τις τελευταιες διμοσιευσεις μονο απο το ρετρο gaming
Τωρα ειδα αυτες τις ρυθμισεις..ευχαριστω freaktmpΠροσωπικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ηταν αυτο προβλημα. Αν κανεις χρησιμοποιεί το forum οπως εχει φτιαχτεί να χρησιμοποιείται δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.
Παταμε What's new > New posts, διαβαζουμε οτι μας ενδιαφερει και μετα παταμε Mark forums read
Προσωπικα εχω το New posts σαν bookmark, ανοιγω ολα τα αρθρα που με ενδιαφερουν σε νεα tabs, παταω Mark forums read (εως εδω ειμαι το πολυ 10 δευτερολεπτα δουλεια) και μετα διαβαζω ενα ενα τα tabs που εχω ανοιξει.
Με αυτον τον τροπο δεν εχω χασει πρακτικα ποτε post σε θεματα με ενδιαφερουν και δεν με ενοχλουν καθολου οσες δεκαδες posts και να εχουν γινει απο την τελευταια φορα που μπηκα σε threads που δεν με συγκινούν.
Για ενα forum οπως εδω που εχει σχετικα μικρο αριθμο δημοσιεύσεων καθημερινά, δεν νομιζω οτι ειναι καν απαραίτητο το Watched forums που ανεφερα πιο πανω, εκτος κι αν δεν μπαίνετε καθε μερα...
Αυτό ακριβώς!Δεν ειμαι σιγουρος οτι υπηρχε καποιο θεμα εξαρχης...