Θρεντς προς αναζήτηση απάντησης

Έγιναν οι εσωτερικές μεταφορές, οι συγχωνεύσεις και οι προσθήκες. Ευχαριστώ NorthStar :)
 
Μπράβο παιδιά!! Η ισχύς εν τη ενώσει! :) Πρέπει να μεταφερθεί η αναζήτηση του Denim εδώ στο link που δίνω με την αναζήτηση του Rakeesh (στην τηλεοπτική σειρά "Το Μυστικό" ('86)). Ο Θάνος μάλλον πως αναζητά κάτι τελείως διαφορετικό. Θα του γράψω τι πιστεύω πως είναι και ελπίζω να απαντήσει κάποια στιγμή.
 
Ωραία. Έγινε και η μεταφορά αυτή. Αναμένω την ενημέρωση του Θάνου.
 
Kambia είπε:
Επίσης καλό ήταν να αναφέρεις ποιες ενότητες έχεις εξαντλήσει στο ψάξιμο. Γιατί θα ήταν χάσιμο χρόνου για κάποιον που έχει τη διάθεση να βοηθήσει (για να δούμε θα βρεθούν κανα 2 ακόμα άτομα?) να ψάχνει τις ενότητες που ήδη έχεις δει.
οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ ολο και κατι μπορει να ξεφυγει,ανθρωπος ειμαι.. επισης δεν εκανα εξονυχιστικο ελεγχο

θα σας πω ομως αυτα που εψαξα (το τονιζω ομως οτι μπορει κατι να ξεφυγε,για τυχον παραλειψεις δε φερω καμμια ευθυνη :) ) :ολο το θεμα "μουσικη"μαζι με τα υποφορουμς,ολο το θεμα "κινηματογραφικη λεσχη" μαζι με τα υποφορουμς,ολο το θεμα "κρατικη τηλεοραση"μαζι με τα υποφορουμς, ολο το θεμα "ιδιωτικη/δορυφορικη τηλεοραση"μαζι με τα υποφορουμς,ολο το θεμα"τηλεοπτικες εκπομπες"μαζι με τα υποφορουμς,ολο το θεμα"τηλεοπτικες σειρες"μαζι με τα υποφορουμς,ολο το θεμα"παιδικα/cartoons"μαζι με τα υποφορουμς,ολο το subforum "βιβλια"

χλωμο το κοβω να βρεθουν αυτοι οι 2 εθελοντες.. αλλα εστω κι ενας καλος θα ηταν
 
Παιδιά, μη μας πιάνει αμόκ. Οι αναζητήσεις είναι πάμπολες και δε χρειάζεται σε πρώτη φάση να βρεθούν άλλες. Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο απ' τους τίτλους, όταν έχουμε ανακαλύψει αυτά που ήδη ανάρτησε η Κατερίνα! Το να βρεθούν άλλα νήματα από αναζητήσεις μελλών στην πορεία, θα είναι παιχνιδάκι! Ας επικεντρωθούμε στο να ανακαλύψουμε αυτές που ήδη υπάρχουν αναρτημένες εδώ. Εγώ ήδη έχω πελαγώσει βλέποντας τόσα "κενά". Πραγματικά δεν το περίμενα... Παρόλα αυτά, είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι αργά ή γρήγορα θα κλείσει μεγάλο κομμάτι αναζητήσεων! :) Φτάνει βέβαια να συμμετέχουν και εκείνοι που τα αναζητούν...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
πιστευω οτι το καλυτερο ειναι να προσθετουμε εδω αλυτα θρεντς που ανοιχτηκαν τουλαχιστον 1- 2 μηνες πριν κι οχι αυτα που μολις φτιαχτηκαν ωστε να υπαρχει το χρονικο περιθωριο μιας ενδεχομενης απαντησης και να μην αναγκαζεται η Kambia να κανει ενα σωρο αλλαγες στη λιστα οπως εγινε με το συγκεκριμενο θρεντ που λυθηκε μεσα σε σχεδον 1 μερα.

Το εγραψα αλλωστε μολις ανοιξα το παρον θεμα : "προσθετουμε τα λινκς με τα θεματα που ανοιξαμε στο παρελθον και δεν εχουν ακομη λυθει"
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
NorthStar είπε:
Το συγκεκριμένο thread τώρα έχει απαντηθεί και επιβεβαιωθεί.
Τακτοποιήθηκε :)

katerinak είπε:
πιστευω οτι το καλυτερο ειναι να προσθετουμε εδω αλυτα θρεντς που ανοιχτηκαν τουλαχιστον 1- 2 μηνες πριν κι οχι αυτα που μολις φτιαχτηκαν ωστε να υπαρχει το χρονικο περιθωριο μιας ενδεχομενης απαντησης και να μην αναγκαζεται η Kambia να κανει ενα σωρο αλλαγες στη λιστα οπως εγινε με το συγκεκριμενο θρεντ που λυθηκε μεσα σε σχεδον 1 μερα.Το εγραψα αλλωστε μολις ανοιξα το παρον θεμα : "προσθετουμε τα λινκς με τα θεματα που ανοιξαμε στο παρελθον και δεν εχουν ακομη λυθει"
Διαφωνώ. Τώρα που είναι πάνω πάνω στην εμφάνιση της λίστας γιατί μετά άντε μετά ψάξτα, σύγκρινε στη λίστα αν έχει προστεθεί και το κυριότερο βρες άτομα να ψάξουν πάλι.

Έτυχε το συγκεκριμένο να λυθεί γρήγορα.
 
Kambia είπε:
Διαφωνώ. Τώρα που είναι πάνω πάνω στην εμφάνιση της λίστας γιατί μετά άντε μετά ψάξτα, σύγκρινε στη λίστα αν έχει προστεθεί και το κυριότερο βρες άτομα να ψάξουν πάλι. Έτυχε το συγκεκριμένο να λυθεί γρήγορα.
τοτε σας ενημερωνω οτι τις προσφατες αναζητησεις δεν τις προσθεσα στις διαφορες (μεχρι τωρα) λιστες..οποτε θα πρεπει να ασχοληθει αλλος/αλλη

συνεχεια...

[edit] Μεταφέρθηκαν στα πρώτα ποστ στις αντίστοιχες λίστες [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τώρα είναι εντάξει. Απλά είχε γίνει λάθος κατά το σπάσιμο και δόθηκε ο τίτλος στο θέμα που περιμένει ακόμα απάντηση. :)

edit

Μόλις έβαλα αρίθμηση στα θέματα. Οπότε όποτε είναι να γίνουν αλλαγές στη λίστα απλά πείτε μου το νούμερο για να μην ψάχνω μέσα στο κατεβατό :) Thanks
 
ψαχνω καποιες ιστοριες που διαβαζα μικρος! του Getta Robo (δεν επιβεβαιωσε)

ψαχνω ιστορια σε κομικ ο βιονικος ανθρωπος του Captain Nemo (δεν επιβεβαιωσε)

ο ανθρωπος που δε γνωριζε το φοβο του mako

αναζητηση ειδους κομικ του Rakeesh (δεν επιβεβαιωσε)

αναζητηση περιοδικου κομικ 60ς του kingtiger077

αναζητηση τιτλου comic του Lord Vek (το πιθανοτερο να ειναι εκτος χρονολογικων οριων του φορουμ)


συνεχιζεται....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τακτοποιήθηκε :)
 
Πίσω
Μπλουζα