lovegore
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 4
Το καναλι ΙΤΑ8 ξεκινησε να εκπεμπει με την αρχη της ιδιωτικης τηλεορασης.Τα αρχικα Ι.Τ.Α σημαιναν Ιδιωτικη Τηλεοραση Αθηνων,το 8 ηταν η συχνοτητα οπου εκπεμπε το καναλι.Το προγραμμα του αποτελουνταν κυριως απο προβολες ταινιων σε ποιοτητα vhs,γι'αυτο και συνηθως οταν ξεκινουσε μια ταινια ποτε δεν προβαλαν τους τιτλους αρχης,(πιθανον γιατι δεν ειχαν πληρωμενα πνευματικα δικαιωματα).Το καναλι ανηκε στον ΛΕΩΝΙΔΑ που ειχε καταστημα στη Ιερα Οδο και πουλουσε εξοπλισμους για ψησταριες.Πολλες φορες εδειχνε και καποια φτηνιαρικα βιντεοκλιπ με καποια τραγουδιστρια Αννα Μαρωνη(απο τοτε χαθηκαν τα ιχνη της)αναμεσα στις ταινιες,κατι σαν μουσικο διαλλειμα.Μαλιστα εκεινη την εποχη προβαλονταν σε αλλα καναλια και καποιες διαφημισεις των προιοντων SLIM,(μασαζοκαλσον,αλοιφες,χαπια κτλ)για διαιτα,τα οποια διαφημιζε η τραγουδιστρια Τζινα Βαρωνη(φανταστικο προσωπο)επηρεασμενο το ονομα σαφως απο την Αννα Μαρωνη που προβαλε το αγαπητο μας καναλι.Τα βραδυα λεγοταν οτι προβαλε ταινιες πορνο,εγω δεν ειχε τυχει ποτε μου να δω αν και καθομουν μεχρι πολυ αργα.Ταινιες που ειχα δει σε αυτο το καναλι ηταν πολλες ελληνικες βιντεοταινιες,πολλα νιντζα με Ριτσαρντ Χαρισον,και μια ταινια που ειδα εκει για πρωτη φορα και εγινε μια απο τις αγαπημενες μου ever ηταν το Suburbia της Penelope Spheeris,με θεμα την παρακμιακη ζωη καποιων πανκηδων σε προαστιο της Αμερικης.Μαλιστα δεν ηξερα τον τιτλο της ταινιας και την πετυχα τυχαια μετα απο καποια χρονια σε ενα βιντεοκλαμπ στο παγκρατι και ετσι τον εμαθα.
Γραψτε αν θελετε τι ταινιες ειχατε δει στο συγκεκριμενο καναλι και οτι αλλο θυμαστε απο αυτο.
Γραψτε αν θελετε τι ταινιες ειχατε δει στο συγκεκριμενο καναλι και οτι αλλο θυμαστε απο αυτο.