- Αντιδράσεις
- 1.838
Rakeesh είπε:Το Δισκοποτηρο δε βλεπω, τι εγινε;;;
Το προλαβε πιο μπροστα ο Τζωνι με τις ανασκαφες του.....
Rakeesh είπε:Το Δισκοποτηρο δε βλεπω, τι εγινε;;;
Δε μασάει λέμε, εδώ ο πατέρας του δεν έφαγε την ουρά με το πολυβόλο και το προσγείωσε;johnny19818 είπε:Ευτυχώς που δεν έπαθε κάτι. Περαστικά αλλά στην ηλικία του πρέπει να προσέχει και λίγο. Δεν είναι 25 χρονών...
Εγώ έχω σταματήσει να βλέπω καινούργιες ταινίες γενικώς!perlastar είπε:Ο κόσμος φταίει, αν συνειδητοποιούσαν τη δύναμή τους και σταματούσαν να βλέπουν αυτά τα καινούργια αναμασήματα όπως κάνουμε μερικοί, τότε θα το σκέφτονταν πολύ πριν βγάλουν κι άλλο. Εμένα από τον Indy μου αρέσει περισσότερο η τρίτη ταινία, με μικρή διαφορά από τη δεύτερη, κυρίως λόγω της εκπληκτικής ερμηνείας του Connery. Η πρώτη είναι τελευταία για μένα, γιατί ήθελα περισσότερη "αιγυπτιακή δράση" και μου έλειψε. Την τέταρτη δεν την έχω δει.
Κι εγώ, τις καινούριες τις φιλτράρω πολύ καλά και μέχρι τώρα λίγες πέρασαν το τεστ. Όταν λέω καινούριες εννοώ της τελευταίας 10ετίας. Πάντως η τελευταία ταινία του Indy δε μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε. Δεν ήταν σαν τις άλλες βέβαια...filmmusic είπε:Εγώ έχω σταματήσει να βλέπω καινούργιες ταινίες γενικώς!
....+1 here!!!Kambia είπε:Εγώ πάλι θυμάμαι πως την έλεγε την ατάκα στη βιβλιοθήκη!