Other_Reality
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 69
Μπράβο παιδιά, έλειπε νομίζω κάτι τέτοιο !
LoL!!!Shock είπε:@Dino. Όπως σου έχω πει πάρα πολλές φορές, ήσουν είσαι και θα είσαι πολύ μπροστά. Μόνο σε ένα σημείο χωλαίνεις, ελπίζω το Retromaniax να σε βοηθήσει να βρεις το δρόμο σου
Δηλώνω παρών! Τα καθήκοντά μου; :ΡShock είπε:Μια νέα σελίδα γράφεται σήμερα στο Retromaniax με τη δημιουργία της RetromaniaxTV. Μιας και δε τα πάω καλά με το γραπτό λόγο και τις παρουσιάσεις, πάρτε το πρώτο video που έφτιαξε η ομάδα της RetromaniaxTV.
Είναι η ιστορία των υπολογιστών από το 1975 ως το 1980, θα ακολουθήσουν φυσικά και οι συνέχειες.
Αυτό που θέλουμε από σας είναι αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε στα επόμενα video να δηλώσετε συμμετοχή.
Στο σημείο που έχεις βάλει το κλιπ με τον Αυλωνίτη, εκεί το άφησες να πλανάτε στον αέρα μωρέ.:ΡShock είπε:¨αν δεις καλύτερα δεν λέει ότι κυκλοφόρησε το 80 αλλα ότι σχεδιάστηκε το 80 και ότι πήγε στα γραφεία της ms τελος 80 δε λέει πουθενά για κυκλοφορια. Το έχω αφήσει για το 81Έχθρα για τον 8088; απορώ που την είδες λολ
Μιλάς με γρίφους γέροντα!DINO είπε:Αυτός ο άνθρωπος από κάπου αγοράζει εξτρα χρόνο....
Ελα μωρέ, εαν περιορίσεις τον ύπνο μόνο για τα σαββατοκύριακα κάνεις δουλειά ;ρDINO είπε:Phoenix, Ark, Tv, VB....Που τα προλαβαίνει όλα;
Credits για την αφοσίωση!
Στο Phoenix ο κύριος αυτός έκανε μόνο την αρχή. Ένα τεύχος μόνο, από κει και πέρα ανέλαβε η κοινότηταDINO είπε:Phoenix, Ark, Tv, VB....Που τα προλαβαίνει όλα;
Credits για την αφοσίωση!