Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
"Παιδι Πανθηρας"Athan είπε:Επίσης οι ιστορίες "Το Αγόρι Πάνθηρας" και "Γιατρός Τερματοφύλακας". Το "ΑΓΟΡΙ" ήταν θεικό και θυμάμαι που έβαζε νέα και αφίσες από διάφορα μέταλ συγκροτήματα...![]()
Το αγόρι κάποια στιγμή είχε και το παιδία πάνθηρα. Έχω ακόμα ένα τεύχος από το αγόρι που στις τελευταίες σελίδες έχει το παιδί πάνθηρα (έγχρωμο).Aardvark είπε:"Παιδι Πανθηρας"Οι παραπανω ιστοριες ηταν στο Μπλεκ ,πολλοι το μπερδευουν.![]()
DINO είπε:Παιδιά, εγώ στο "Αγόρι", δε θυμάμαι ιστορία με το Παιδί Πάνθηρας...Μήπως το μπερδεύετε με αυτό;
![]()
Παρεπιπτόντως... Θαυμάστε μετάφραση... Ο πρέι της νύχτας!!!![]()
DINO είπε:Παιδιά, εγώ στο "Αγόρι", δε θυμάμαι ιστορία με το Παιδί Πάνθηρας...Μήπως το μπερδεύετε με αυτό;
http://www.retromaniax.gr/vb/picture.php?albumid=205&pictureid=3698
Παρεπιπτόντως... Θαυμάστε μετάφραση... Ο πρέι της νύχτας!!!![]()
μολις αποφασισα να ασχοληθω με το θρεντ και εχω να διωρθωσω τις ιστορικα ανεπιτρεπτες ανακριβειες..χεχε..λοιπον,ΤΑ ΑΓΡΙΜΙΑ με 2 πιτσηρηδες (οχι τρεις)που τους βρισκουν στη ζουγκλα και γινονται μελη της εθνικης ομαδας στιβου της Μ.Βρετανιας(και αλλα φαιδρα στην πορεια)ο ΕΛ ΖΑΜΠΑΤΟ στην αρχη τοποθετειται χρονικα στα χρονια του Νερωνα ,αλλα και δω στην πορεια(μαλλον και λογω αλλαγης σχεδιαστη κ σεναριογραφου)γινεται μια χωροχρονικη σαλατα..Ο Τζωνυ Ρεντ ειναι βρετανος πιλοτος που εχει ξεμεινει και πολεμα στο ρωσσικο μετωπο..αυτα για τωρα..exetlaios είπε:ΤΑ ΑΓΡΙΜΙΑ (με 3 πιτσιρικάδες).
Η ΜΑΓΙΚΗ ΠΕΤΡΑ ΤΩΝ ΤΕΡΒΙΛ (ένας νεαρός και ο αλχημιστής θείος του).
ΕΛ ΖΑΜΠΑΤΟ (με ιππότες)
ΜΕΥΤΖΟΡ ΗΖΥ (πολεμικό Β' ΠΠ)
ΤΖΩΝΥ ΡΕΝΤ (πολεμικό Β' ΠΠ, με Ρώσο πιλότο)
όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, απλά για την ιστορία, το Τζώνυ Ρεντ πρωταγωνιστή είχε Άγγλο πιλότο στη Ρωσία. Το λέει και το όνομα άλλωστε. Ηταν υπόδικος για κάποιο έγκλημα στην Αγγλία και αναγκάστηκε να την κοπανήσει, και βρήκε καταφύγιο στην Ρωσία όπου δεν τον ήξερε κανείς, αλλά όλοι εκτίμησαν τις ικανότητές του σαν πιλότο. Είχε μερικές καλές στιγμές πάντως, ενώ πολλά από τα σενάρια βασίζονταν εμφανώς σε πραγματικές μάχες/ιστορίες. Για παράδειγμα η ιστορία με τη Νάντια (ρόλος βασισμένος καρμπόν στη Λίντια Λιτβιακ) και τη μοίρα διπλάνων νυχτερινών αναγνωριστικών με πιλότους μόνο γυναίκες ήταν 100% πραγματική. Γενικώς είχε εξαιρετική προσοχή στην ιστορική λεπτομέρεια.exetlaios είπε:ΤΑ ΑΓΡΙΜΙΑ (με 3 πιτσιρικάδες).
Η ΜΑΓΙΚΗ ΠΕΤΡΑ ΤΩΝ ΤΕΡΒΙΛ (ένας νεαρός και ο αλχημιστής θείος του).
ΕΛ ΖΑΜΠΑΤΟ (με ιππότες)
ΜΕΥΤΖΟΡ ΗΖΥ (πολεμικό Β' ΠΠ)
ΤΖΩΝΥ ΡΕΝΤ (πολεμικό Β' ΠΠ, με Ρώσο πιλότο)