Ιστορική φωτογραφία Νο 2

ARETARA

RetroNuts!
Joined
1 Σεπ 2010
Μηνύματα
2.136
Αντιδράσεις
2.285
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φανταζομαι οτι πολυς κοσμος αγνοουσε οτι υπηρξε αυτη η συναντηση, συμπεριλαμβανομενης και εμου της ιδιας.

Χρονικα τοποθετω το γεγονος γυρω στο 1968.
 
Σίγουρα από το 1967 και μετά που παντρεύτηκαν Καρέζη-Καζάκος. Ο Καρράς ήταν 30 χρονών το 1968, ο Τσάρλτον Ήστον 45, οπότε μου φαίνεται αρκετά λογικό. Πιθανόν θα ήταν κάποια επίσκεψη του μεγάλου αυτού Αμερικανού ηθοποιού στην Αθήνα, με ποια αφορμή, όμως άγνωστο. Αν είναι σωστό το έτος ίσως να ήταν στην προώθηση της ταινίας "Will Penny" (Ο μεγάλος σκληρός - ελληνικός τίτλος).
 
Για να πω την αληθεια εγω δε σκεφτηκα αν τη στιγμη που τραβηχτηκε η φωτογραφια η Καρεζη και ο Καζακος ηταν η οχι παντρεμενοι.

Το ετος το υπεθεσα απο τις ηλικιες των εμφανιζομενων - κρινοντας με το ματι φυσικα - και απο το ντυσιμο και την κομμωση τους.

Και πιο πολυ απο το μακιγιαζ της Τζενης.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
*Semi off-topic*

Έχει πάντως ενδιαφέρον η αλλαγή που έγινε στον τρόπο γραφής και προφοράς του ονόματος του Charlton Heston στην ελληνική γλώσσα, κάτι που πρέπει να συνέβη με την προβολή των πρώτων ταινιών του στην Ελλάδα. Γνωρίζει κανείς εάν ήταν ενέργεια της εταιρίας που έφερνε τις ταινίες εδώ ή κάποιου κρατικού οργάνου? (Λογοκρισίας, Υπουργείου κλπ).
 
Χαχαχα δε νομιζω καποια εταιρεια να εβγαζε αφισα: Η επική δημιουργία του Γουίλλιαμ Γουάιλερ "ΜΠΕΝ ΧΟΥΡ" με τον Τσάρλτον Χέστον!
 
Η φωτό είναι από δεξίωση στη Μεγάλη Βρετάνια αν θυμάμαι καλα
 
Πίσω
Μπλουζα