Ιστορική φωτογραφία

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας ARETARA
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

ARETARA

RetroNuts!
Αντιδράσεις
2.567
Πολλοί αστέρες μαζεμένοι...Πηγή

attachment.php

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπράβο! ARETARA όντως πολύ σπανία φωτογραφία!

Επειδή δεν τους αναγνωρίζω όλους (επειδή είναι όλοι πολύ νέοι βασικά) μήπως ξέρεις/ξέρετε να τους αναφέρετε όλους που βρίσκονται στην φώτο;

circleag είπε:
Επειδή δεν τους αναγνωρίζω όλους (επειδή είναι όλοι πολύ νέοι βασικά) μήπως ξέρεις/ξέρετε να τους αναφέρετε όλους που βρίσκονται στην φώτο;
Θα γίνει κι αυτό... μήπως όμως πρώτα κάποιοι θελήσουν να τους αναγνωρίσουν...

Απο αριστερα προς δεξια :

1. Χρονης Εξαρχακος

3. Κωστας Πρεκας

4. Μαιρη Χρονοπουλου

5. Γιωργος Φουντας

8. Δημητρης Παπαμιχαηλ?

9. Νόρα Βαλσάμη?

11 Ζωζω Σαπουτζακη

Αν ειναι σωστα, μου λειπουν οι 2, 6, 7, 10

2. Τζέλλα Φίνου

6. Φιλοποίμην Φίνος

7. Ζωή Λάσκαρη

10. Παντελής Παλιεράκης

2. Τζελα Φινου

6. Φιλοποιμην Φινος

7. Ζωη Λασκαρη

8. Ο Παπαμιχαηλ κρατα στην αγκαλια του την κορη της Λασκαρη, Μαρθα Κουτουμανου.

10. Παντελης Παλιερακης.

στα εγκαινια των καινουργιων στουντιο του φινου στα σπατα.

1.χρονης εξαρχακος

2.τζελλα φινου

3.κωστας πρεκας

4.μαιρη χρονοπουλου

5.γιωργος φουντας

6.φιλοποιμην φινος

7.ζωη λασκαρη

8.δημητρης παπαμιχαηλ-μαρθα κουτουμανου

9.νορα βαλσαμη

10.παντελης παλιερακης

11.ζωζω σαπουτζακη

Aretara κανε μια καλη και βαλε και τη πηγη για να ειμαστε σωστοι ;)

Ναι πολυ ωραια φωτογραφια,και καπου αλλου την εχω ξαναδει αλλα δεν μπορω να θυμηθω που....!Ισως σε καποιο αφιερωμα....!

Εντάξει, διορθώθηκε η πηγή. Όσον αφορά τα άτομα της φωτογραφίας δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι, αφού βρέθηκαν όλοι από τους Λορένα, tonytony, bambinella100 και georgeikos. Παρεπιπτόντως, το site της πηγής είναι ένα διαμάντι σε σπάνιες φωτογραφίες. Καλό είναι όποιος είναι λάτρης σπάνιων ρετρό φωτογραφιών (όπως εγώ ας πούμε) να επισκεφτεί το εν λόγω URL. :) . Να ρωτήσω εγώ, γνωρίζει κανείς τίποτε περισσότερο για τον Παντελή Παλιεράκη; (παρουσιάζεται ως φροντιστής).

Aν εμπαινε εξ' αρχης η πηγη, θα χαναμε και το μινι - κουιζ! :)

Παρ' ολα αυτα, τωρα που μπηκα και ειδα τη φωτογραφια κι εκει, αναφερεται λανθασμενα οτι ο Παπαμιχαηλ κραταει το γιο του, Γιαννη, ενω προκειται οπως ειπα και πιο πανω για την κορη της Ζωης Λασκαρη. Και φυσικα ο αντρας διπλα στη Ζωζω δεν ειναι ο Κωστας Βουτσας.

ARETARA είπε:
. Να ρωτήσω εγώ, γνωρίζει κανείς τίποτε περισσότερο για τον Παντελή Παλιεράκη; (παρουσιάζεται ως φροντιστής).
Ο Παντελής Παλιεράκης ήταν ο Φροντιστής σχεδόν όλων των ταιμιών της Φίνος Φίλμ. Παλιός αστυνομικός στο επάγγελμα γοητεύτηκε πολύ όταν τυχαία βρέθηκε σε κάποιο γύρισμα ταινίας της Φίνος Φίλμ και βοήθησε τότε για τις ανάγκες του γυρίσματος δανείζοντας το υπηρεσιακό του περίστροφο για τις ανάγκες της σκηνής που γύριζαν τότε. Έτσι έγινε η πρώτη γνωριμία και στην συνέχεια έγινε ο μόνιμος φροντιστής των ταινιών του Φίνου.

Και εμφανιστηκε και σε αρκετες ταινιες του Φινου ως ηθοποιος, οπως για παραδειγμα στα Κιτρινα Γαντια και στο Μια Τρελη Σαρανταρα.

argy είπε:
Ναι πολυ ωραια φωτογραφια,και καπου αλλου την εχω ξαναδει αλλα δεν μπορω να θυμηθω που....!Ισως σε καποιο αφιερωμα....!
και εγώ αυτό θα έγραφα τώρα οτι την έχω ξαναδει!! Νόμιζα σε αυτό το φόρουμ αλλά προφανώς όχι

για τον Παλιεράκη τα έμαθα από το βιβλίο του Μάρκου Ζέρβα πρόσφατα :)

τους υπολοιπους τους εχουμε αναφερει ..ο πρωτος μονο απο αριστερα ειναι ο ζωρας τσαπελης

νομιζω πως εκεινη την περιοδο πρεκας χρονοπουλου ηταν ζευγαρι :S /emoticons/wacko@2x.png 2x" width="20" height="20" />

Nαι, η Χρονοπουλου και ο Πρεκας ηταν οντως ζευγαρι την εποχη εκεινη. Ο Κωστας ηταν χρονικα, ο αμεσως επομενος μεγαλος ερωτας της Μαιρης, μετα τον Ανδρεα Μπαρκουλη.

Οταν γυριζοταν η ταινια, Η Ζουγκλα των Πολεων (1970), η Χρονοπουλου πηγε στο γραφειο του Φινου και του ζητησε να μπει το ονομα του αγαπημενου της Κωστα Πρεκα, πριν απο το δικο της στους τιτλους αρχης, οπως και τελικα εγινε. Λιγο καιρο αργοτερα το ζευγαρι χωρισε και η Χρονοπουλου πηγε ξανα στον Φινο και του ζητησε να μπει το δικο της ονομα πριν απο του Πρεκα. Ο Φινος ομως της ειπε οτι οι τιτλοι ηταν ετοιμοι και δεν μπορουσε πλεον να γινει καμια αλλαγη.

Ετσι στη Ζουγκλα των Πολεων, το ονομα του Πρεκα προηγειται του ονοματος της Χρονοπουλου.

Πίσω
Μπλουζα