Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Θα γίνει κι αυτό... μήπως όμως πρώτα κάποιοι θελήσουν να τους αναγνωρίσουν...circleag είπε:Επειδή δεν τους αναγνωρίζω όλους (επειδή είναι όλοι πολύ νέοι βασικά) μήπως ξέρεις/ξέρετε να τους αναφέρετε όλους που βρίσκονται στην φώτο;
Ο Παντελής Παλιεράκης ήταν ο Φροντιστής σχεδόν όλων των ταιμιών της Φίνος Φίλμ. Παλιός αστυνομικός στο επάγγελμα γοητεύτηκε πολύ όταν τυχαία βρέθηκε σε κάποιο γύρισμα ταινίας της Φίνος Φίλμ και βοήθησε τότε για τις ανάγκες του γυρίσματος δανείζοντας το υπηρεσιακό του περίστροφο για τις ανάγκες της σκηνής που γύριζαν τότε. Έτσι έγινε η πρώτη γνωριμία και στην συνέχεια έγινε ο μόνιμος φροντιστής των ταινιών του Φίνου.ARETARA είπε:. Να ρωτήσω εγώ, γνωρίζει κανείς τίποτε περισσότερο για τον Παντελή Παλιεράκη; (παρουσιάζεται ως φροντιστής).
και εγώ αυτό θα έγραφα τώρα οτι την έχω ξαναδει!! Νόμιζα σε αυτό το φόρουμ αλλά προφανώς όχιargy είπε:Ναι πολυ ωραια φωτογραφια,και καπου αλλου την εχω ξαναδει αλλα δεν μπορω να θυμηθω που....!Ισως σε καποιο αφιερωμα....!