Ιταλικές διαφημίσεις στα κόμικ Mickey Mouse

Χορταστικότατα μου φαίνονται σαν τεύχη! Πού εμείς εδώ... με 100 σελιδίτσες τη βγάζαμε :(

Λογικά είναι ανάλογα την ιστορία και το διαφημιστικό χώρο. Μπορεί δηλαδή να είναι πλαφόν 5-6 ιστορίες, ανεξαρτήτως μεγέθους. Ενώ εδώ έχουμε 4 ιστορίες, συνήθως δύο μεγάλες και δύο μικρές, για να "στρώνει" το τεύχος στις 100 σελίδες, μαζί με τις λιγοστές διαφημίσεις. Αλλά όπως το κόβω, απλά το τίγκαραν στη διαφήμιση και "πρηζόταν" το τεύχος! :p

Από τη μια, είναι πολύ χορταστικό στο μάτι ένα μεγάλο τεύχος με πολλές διαφημίσεις. Αλλά από την άλλη, σκέφτομαι τι πλύση εγκφάλου είχαν φάει τα δόλια τα Ιταλόπουλα με τόση διαφήμιση, πόση λαχτάρα θα είχαν να αποκτήσουν έστω και ένα παιχνίδι από διαφήμιση!
 
nwntas είπε:
Αλλά από την άλλη, σκέφτομαι τι πλύση εγκφάλου είχαν φάει τα δόλια τα Ιταλόπουλα με τόση διαφήμιση, πόση λαχτάρα θα είχαν να αποκτήσουν έστω και ένα παιχνίδι από διαφήμιση!

συμφωνω κι εγω,τεραστια "πλυση" τα εκαναν τα καημενα ειδικα με ενα τευχος σαν κι αυτο που μολις σας εδειξα τις διαφημισεις που περιειχε..

καλυτερα τα δικα μας που δεν ειχαν πολλες διαφημισεις για να αντεχει και η τσεπη των γονιων..

σχετικα με το ειδος και τον αριθμο των ιστοριων που ειχε σταθερα ενα τευχος: δε μπορω να δωσω απαντηση γιατι εχω ελαχιστα τευχη
 
Ευχαριστούμε Κατερίνα!

Σίγουρα έχουν πιο πολλές διαφημίσεις αλλά έχουν επίσης και πολλά ενδιαφέροντα άρθρα για παιδιά.

Διαγωνισμούς κλπ

Καμία σχέση με το δικό μας, που απλά αναπαράγει τις ίδιες και τις ίδιες ιστορίες τόσα χρόνια...
 
Πίσω
Μπλουζα