ΚΟΜΙΞ

stayros είπε:
Σημερινο ευρημα σε περιπτερο... :)
Ηταν μεσα σε ζελατινα η οποια ηταν επιεικως μπαχαλο... :precry:

Ειχαν ξεμεινει? Ποιος ξερει...το θεμα ειναι οτι τα τσιμπησα. :D

Τευχη: 197,202 και 203.

attachment.php
Αυτά αν ήταν μέσα σε σακουλάκι, ήταν από αναδιανομή του καλοκαιριού. Όλο το καλοκαίρι έβρισκα άπειρα τεύχη σε σακουλάκια που τα έβαζαν τα πρακτορεία και τα έκαναν Β΄διανομή όπως λένε πολλά σακουλάκια πάνω με ίσως ανεβασμένη τιμή κιόλας!!!
 
Καλά έκανες και τα χτύπησες Σταύρο, γιατί σιγά-σιγά εξαφανίζονται από τα σημεία πώλησης, ακόμα και "τσιμπημένα" με νέες τιμές, όπως πολύ σωστά λέει ο Βασιλιάς Τίγρης...
 
kingtiger077 είπε:
Αυτά αν ήταν μέσα σε σακουλάκι, ήταν από αναδιανομή του καλοκαιριού. Όλο το καλοκαίρι έβρισκα άπειρα τεύχη σε σακουλάκια που τα έβαζαν τα πρακτορεία και τα έκαναν Β΄διανομή όπως λένε πολλά σακουλάκια πάνω με ίσως ανεβασμένη τιμή κιόλας!!!
Μαλιστα οποτε ετσι εξηγειται η ευρεση τους! :)

Η τιμη οντως ηταν ανεβασμενη κατα 60 λεπτα εναντι της κανονικης.

@ DINO

Οχι που θα μου ξεφευγαν... :fafoutis:
 
Πάει ... Τελικά δεν βλέπω να κυκλοφορούν νέοι τόμοι στη Σειρά των "Μεγάλων βιβλιοθηκών" ...

Από την άλλη , όμως , το σκεύτομαι και αισιόδοξα ! Αυτό σημαίνει πως οι λίγοι αυτοί τόμοι θα αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία , χα χα ! Είδατε ; Και είχατε βιαστεί να τα κατακρίνεται πως δεν είναι "συλεκτικά" ! :rofl:
 
Με ένα πρόχειρο ψάξιμο βρήκα τα παρακάτω αποκτήματα μου.

Φωτογραφία0780.jpg
 
Έφτασε η ώρα να αποχωριστώ τα αγαπημένα μου ΚΟΜΙΞ.. [edit] ψάχνω κάποιο μαγαζί-βιβλιοπωλείο..Αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να πάω ας μου πει..Ευχαριστώ!

Sent from my RM-940_nam_att_200 using Tapatalk
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φίλε Σπύρο, το ποστ σου το άλλαξα κάπως, διότι με τον τρόπο που το διατύπωσες, παραπέμπει σε αγγελία πώλησης - κάτι, που απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς του φόρουμ.

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλώ όποιος θελήσει να απαντήσει, να το κάνει μέσω πμ, ώστε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο της διαφήμισης.

Ευχαριστώ! :)
 
Το γνωριζω πολύ καλά πως απαγορεύεται! Sorry αν φάνηκε σαν αγγελία..Δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση!

Sent from my RM-940_nam_att_200 using Tapatalk
 
Μήπως γνωρίζετε αν θα κυκλοφορήσουν καινουργια τεύχη από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ όπως έγινε με το ντόναλντ και το Μίκυ Μάους ;
 
Υeap θα ξανακυκλοφορησει συντομα οχι μαζι με την εφημεριδα αλλα στα περιπτερα οπως παλια.
 
Έψαξα και βρήκα τα παλλια μου τεύχη νούμερα 1 χαμένοι στις Άνδεις, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 22.

Μου τα ταχυδρομιζε ο παππούς στην Αυστραλία. Διακοπές το 89, με την ευκαιρία με πήγε ο παππούς στο γραφείο έκδοσης και μου αγόρασε αυτά που μου λειπαν. Δυστηχως εγώ ο βλάκας τα άφησα στην Ελλάδα, χάθηκαν.

επισης και μάλλον το ξέρετε, υπάρχει καινούργια έκδοση κλασσικά barks απο την εταιρία phantagraphics
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ανεβηκε η συγκεκριμενη φωτο στην σελιδα της καθημερινης στο facebook και γραφει ερχεται συντομα αντε να δουμε αν και για να πω την αληθεια την βρισκω λιγο τσιμπημενη την τιμη

10525812_663697023726135_674302182319651739_n.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
θανος είπε:
αν και για να πω την αληθεια την βρισκω λιγο τσιμπημενη την τιμη
Σε βρίσκω περισσότερο ευγενικό απ' ότι θα τους άξιζε αν όντως πρόκειται για μία και μοναδική ιστορία στα πρότυπα των κομιξ που ξέραμε :)
 
να κανω υπενθυμιση οτι το καινουργιο τευχος κυκλοφορει αυριο 30 ιουλιου θα εχω στησει καρτερι στο περιπτερο απ τα ξημερωματα αντε να δουμε....
 
λοιπον πηρα το πρωτο τευχος του νεου κομιξ σημερα ωραιο εξωφυλλο η ποιοτητα του χαρτιου στις υπολοιπες σελιδες με χαλασε σε σχεση με την τιμη του θα μπορουσε δηλαδη να κοστιζει και λιγοτερο εχει 2 ιστοριες την διασκευη του μομπυ ντικ σε κομικ απο τους φραντσεσκο αρτιμπανι και παολο μοττουρα η οποια ειναι πραγματικα πολυ καλη και το ενας συγχρονος ηρακλης του καρλ μπαρκς η υπολοιπη υλη του περιοδικου ειναι ακριβως η ιδια με το παλιο πριν κλεισει για να δουμε πως θα παει στην συνεχεια....
 
Καλές ιστορίες στο πρώτο τεύχος. Η ποιότητα του χαρτιού είναι σίγουρα χειρότερη, αλλά οι σελίδες περισσότερες! Θα προτιμούσα βέβαια το αντίθετο, καλύτερη ποιότητα με λιγότερες σελίδες! Το σημαντικό είναι βέβαια να έχει ιστορίες μόνο από αξιόλογους δημιουργούς και όχι τις δευτεράντζες που είχε τα τελευταία χρόνια. Μακάρι να πάει καλά η νέα αυτή προσπάθεια!
 
Έβγαλα μια pic από τα πρώτα τεύχη έτσι όπως καθάριζα :p

ΚΟΜΙΞ.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πως το λένε οι νέοι;.... Α! Ναι!

Ποζεράαα!!! :fafoutis:

Πανέμορφα, και στις ζελατινούλες τους! :thumbup:
 
Thank u thank u!

Όμορφες αναμνήσεις παιδικών χρόνων! :D

1.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα