Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ακριβώς! Και να πω και κάτι ακόμα; Τις τελευταίες μέρες, έχω δει μια "στροφή" του forum και πάλι προς τα παλιά, προς την πραγματικά ρετρό τηλεόραση που πολύ με ευχαριστεί. Διότι καλές και οι σειρές και τα προγράματα των αρχών της δεκαετίας του '90, αλλά είναι τα παλιά που είναι μέσα στην καρδιά μας ("Retromaniax" άλλωστε!)bambinella 100 είπε:H sunset89, τον τελευταιο καιρο ιδιως, μας χαριζει συνεχως ευχαριστες εκπληξεις. Την ευχαριστουμε θερμα!!
Δεν ξέρω - πιθανόν και να είχαν... Κάθε παιχνίδι ήταν διαφορετικό, αφού οι παίκτες καλούνταν να μιμηθούν (να "κάνουν ότι κάνουν") κάποιους επαγγελματίες (κάθε φορά άλλους) που είχε καλέσει η εκπομπή (πχ έναν σκιτσογράφο, έναν μάγειρα, έναν ανθοπώλη, έναν χορευτή, κοκ...).katerinak είπε:bernard.c οι αριθμοι που βλεπουμε στη φωτογραφια εχουν καμμια σχεση με το τηλεπαιχνιδι;
ευχαριστω bernard.c , νομιζα οτι υπηρχε σταθερη ας πουμε "διακοσμηση" στο στουντιο του τηλεπαιχνιδιου οπως στο μεγαλο παζαρι πχ που βλεπαμε κουτια και κουρτινεςbernard.c είπε:Δεν ξέρω - πιθανόν και να είχαν... Κάθε παιχνίδι ήταν διαφορετικό, αφού οι παίκτες καλούνταν να μιμηθούν (να "κάνουν ότι κάνουν") κάποιους επαγγελματίες (κάθε φορά άλλους) που είχε καλέσει η εκπομπή (πχ έναν σκιτσογράφο, έναν μάγειρα, έναν ανθοπώλη, έναν χορευτή, κοκ...).
Πάντως το σκορ δεν μετριόταν σε πίνακα, αλλά ανακοινωνόταν προφορικά από την ίδια την Αλιφέρη αν θυμάμαι καλά....