παρθενος?? μπα με τιποτε! θα φοβοταν να τσαλακωθει και να κανει τις σκανταλιες της μηπως και...λερωθει! χιχι!!! ατιθαση και επαναστατρια, αλλα κατα βαθος ρομαντικη...μια Υδροχοος...!geobacter73 είπε:Εγω νομιζα πως με τετοια αισθηση αυτοθυσιας, νοσοκομειων κλπ μαλλον Παρθενος ητανε με ωροσκοπο Ταυρο; Ενταξει για τον ωροσκοπο το συζηταω και παραπερα, αλλα για το ζουδι, για Παρθενος μου φαινεται εμενα.
Ουπς! Έχασα επεισόδια Και τελικά πότε γεννήθηκε? 21 Μαϊου και μετά?αριαδνη είπε:Η Κάντυ είναι δίδυμος και απορώ που δεν το σκέφτηκε κανείς τόσο καιρό μίλα βρε Κάμπια μας παίρνουν τα πρωτεία!!
Μετά από τόσα χρόνια να επισημάνω απλά πως τα πρώτα 65 επεισόδια (αυτά με τη γυναίκα αφηγήτρια, τη Μαρία Κυριακίδου) που προβλήθηκαν τη σεζόν 1983-1984 δεν είχαν τραγούδι τίτλων. Ακουγόταν μια σύντομη παιδική μουσικούλα στην αρχή και στο τέλος έβγαιναν τα γιαπωνέζικα ιδεογράμματα που όπως λένε οι φίλοι πιο πάνω μάλλον σήμαιναν "Συνεχίζεται". Τα γνωστά τραγούδια τίτλων και τέλους, με τον Ανδρέα Διαμαντίδη, μπήκαν στα επεισόδια 66-115 τα οποία όμως μεταγλωττίστηκαν και προβλήθηκαν πιο μετά, το 1986 (είναι αυτά που έχουν αφηγητή το Γιώργο Μάζη). Πάντως η μουσική της σειράς (το soundtrack ας πούμε) είναι κοινό σε όλα τα επεισόδια. Γενικά να υπενθυμίσω ότι η Κάντυ, παρ'όλο που φυσικά είναι ενιαία ιστορία και ενιαίο παιδικό (δεν χωρίζεται δηλαδή σε "κύκλους επεισοδίων"), προβλήθηκε από την ΕΡΤ σε 2 σεζόν, οι οποίες απείχαν μεταξύ τους δύο και κάτι χρόνια, δηλαδή τα πρώτα 65 τη σεζόν 1983-1984 (2 φορές την εβδομάδα) και τα επόμενα 50 από την άνοιξη του 1986 μέχρι την άνοιξη του 1987 (1 φορά την εβδομάδα)Άλλωστε, τα πρώτα 20-30 επεισόδια που έδειξε η ΕΡΤ δεν είχαν τίτλους. Ξεκινούσε κατευθείαν το επεισόδιο χωρίς τίτλους και τελείωνε με την ιαπωνική λέξη με τα 3 σύμβολα που μάλλον σήμαινε "τέλος".