Κάτι δεν πήγε καλά...

Frankenstein Island (1981). Όταν έχεις λαστιχένια βάρκα, αλλά θες να κάτσεις και να φτιάξεις ολόκληρη σχεδία...

1.png
 
Μα δίκιο έχει ο ευτραφής κύριος αριστερά που προτείνει σχεδία. Μόνο αυτός να κάτσει μέσα στη βάρκα και την κάτσανε τη βάρκα. Οι άλλοι τι θα κάνανε?
 
Σιγά το μυστήριο... ήταν χοντρόπετσος. (*) He was thick-skinned, για να το πω και στη γλώσσα τους.

(*) Ίσως να ήταν πολιτικός. Τι να σου πρωτοκάνει ένα πλουτώνιο?
 
The Astrologer (1976). Δεν νομίζω να αναρωτηθεί ο θεατής, σε ποια χώρα είναι ο ναύαρχος....

astrologer.png
 
Blood Freak (1972). Ο αφηγητής της ταινίας, εκτός του ότι κοιτάζει συνεχώς στο κείμενο, πρέπει επειγόντως να κόψει το κάπνισμα ( 1.30-1.45) ή να αλλάξει αυτόν που κάνει το μοντάζ....

 
Τελευταία επεξεργασία:
Οι γειτονες Τουρκοι,παντα ειχαν μια λατρεια στους τουρκοποιημενους σουπερηρωες
Ο Τουρκος Superman-Batman
Ο Τουρκος Superman
Bonus ο Ινδος σουπερ-αστυνομος
 
Το κάτεργο και άλλες βιομηχανίες είναι κοντά σε μια μικρή λίμνη που πρέπει να έχει μπόλικη μόλυνση και στην όχθη της βγαίνουν τα μεγαλύτερα κληματόφυλλα που έγιναν ποτέ. Και είναι άψογα, δεν τα τρών ούτε ζουζούνια ούτε κάμπιες ούτε τίποτε. Αφύσικο πράμα. Άσε που έχει ένα σωρό χελωνίτσες που πρέπει να έχουν μεταλλαχτεί σε ανθρωποφάγες διότι μια φοιρά που τις χάζευα βγήκαν ομαδικά και άρχισαν να τρέχουν χελωνικά προς το μέρος μου οπότε έκρινα σωστό να φύγω πριν γίνω σταρ του "The attack of the miniscule ninja turtles". Οπότε και οι βδέλλες δεν αμφιβάλλω ότι θα έχουν διαστάσεις μπουριού σόμπας. Όταν λοιπόν κάποια στοιχειώδη βιομηχανικά ζουμιά έχουν τέτοιο αποτέλεσμα, φανταστείτε να είσαι βδέλλα στον βάλτο που γειτονεύει με το Canaveral και να τρώς στη μούρη όλο αυτό το καυσαέριο που βγάζουν οι πύραυλοι όταν εκτοξεύονται. Μεταλλάσσεσαι ή δεν μεταλλάσσεσαι?
 
Τελευταία επεξεργασία:
ελέφαντα οι μόνες χελώνες απ' όσο ξέρω που επιτίθενται σε ανθρώπους είναι οι χελύδρες (snapping turtles) οι οποίες μάλιστα είναι εξαιρετικά επιθετικές. αν και ερπετά δεν είναι τόσο σιχαμερά όσο πχ τα φίδια. εγώ έχω ένα pet turtle που έδωσα στο ανιψάκι μου.. το χειρότερο που μου έχει κάνει είναι να αποπειραθεί να δαγκώσει το δάχτυλο μου (προφανώς νομίζοντας ότι είναι μεζεδάκι).
 
Μα εσύ μιλάς για φυσιολογικές χελώνες. Οι δικές μου ήταν μαστουρωμένες με ποιος ξέρει τι χημικά για γενιές και γενιές (μην ξεχνάμε και τα μεταλλαγμένα κληματόφυλλα-τέρατα). Δεν έχουν που δεν έχουν πολύ μυαλό οι χελώνες (δεν χωράει περισσότερο στα κεφάλια τους), πολύ θέλουν να φλιπάρουν?
 
And sometimes they travel in circles.

Άσε που η πυξίδα του αυτοκινήτου μου λέει και πότε πάω βορειοανατολικά, βορειοδυτικά κλπ. πράγμα που δεν κάνουν οι άνθρωποι, σύμφωνα με την ταινία. Αισθάνομαι ούφο.
 
The Amazing Transparent Man (1960). Ο κακοποιός που χάρις σε μια εφεύρεση μπορεί να γίνεται αόρατος, ληστεύει μια τράπεζα. Η αντίδραση των πελατών στο πρωτόγνωρο θέαμα....

2.png


1.png
 
Πίσω
Μπλουζα