Κάτι δεν πήγε καλά...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας RIO
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Zoltan... Hound of Dracula (1977). Γιατί ο υποτίθεται , τελευταίος απόγονος του Δράκουλα στον 20ο αιώνα , θυμίζει μανάβη ;

Χωρίς τίτλο.png

-Τι θες να μου πεις Βίρνα; Ότι η μητέρα μου είναι αδερφή με τη θεία μου;
- Ναι Γιάγκο, η μητέρα σου και η θεία σου είναι αδερφές
-Τι εννοείς Βιρνα;! Παναθεμα με και αν καταλαβαίνω τι θέλεις να μου πεις
- Γιάγκο, προσπάθησε να με καταλάβεις

Ninja Dragon (1986) συνέχεια....

Όταν θες κάποιον σαν τον Σταλόνε , αλλά που να μην κοστίζει όσο ο Σταλόνε...

sta2.jpg

sta3.jpg

Ο Σωστός, ο μοντέρνος Ninja πρέπει να έχει στολή παραλλαγής και να φορά Eye Liner...

ninja-terminator04.jpg

Enter the Game of Death (1978). Όταν για ευνόητους λόγους, δεν μπορείς να έχεις πια τον Bruce Lee...

Προβολή συνημμένου 285076
RIO είσαι θεός, τι θεός, ....ημίθεος και βάλε... !!!! :headbangdude:
Λοιπόν, αν θυμάμαι καλά, είχαν βγει ένα σωρό τέτοιοι από όλες τις χώρες της Άπω Ανατολής: Bruce Le, Bruce Lie, Bruce Lei, Bruce Lii, .... σε όλες τις παραλλαγές του "Λι".
Κυκλοφορούσαν κανονικά ταινίες καράτε με δαύτους. Ειδικά καλοκαίρι, θερινό σινεμαδάκι, επαρχιακό, τίγκα στους πιτσιρικάδες....
.... και μετά την λήξη της ταινίας είχες καμια 20αριά πιτσιρίκια να κάνουν στον αέρα κινήσεις καράτε_και_καλά...
Π Ο Ρ Ω Σ Η :gun:

The Body Shop (1972). Παρανοϊκός επιστήμονας γοητεύει όμορφες κοπέλες , για να τις χρησιμοποιήσει στα πειράματα του...

1.png

MV5BNzM0MzQ5NDctMzcxYi00MDkzLTkzMTgtNDgzODgyNDFiZGU2XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

Ο....γοητευτικός γιατρός που καμιά δεν μπορεί να του αντισταθεί !!! ( φαντάζομαι είναι σύμπτωση, ότι σεναριογράφος, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της ταινίας είναι το ίδιο πρόσωπο)...

2.png

Πίσω
Μπλουζα