Πραγματικά, τι να πρωτοπιάσεις από αυτή την ταινία...Φίλτατε RIO, απλώς ως "Κάτι δεν πήγε καλά... " θα μπορούσες απλά να βάλεις τον τίτλο αυτής της.... ταινιάρας![]()
![]()
Όλη την ταινία, απλά και όμορφαΠραγματικά, τι να πρωτοπιάσεις από αυτή την ταινία...![]()
Μου θυμιζει τοI Was A Teenage Werewolf (1957). Γιατί οι νέοι κάποτε , άκουγαν ποιοτικά τραγούδια....
Προβολή συνημμένου 292654
Πραγματικά αυτό δείχνει: μια χελώνα να κάνει μονόζυγοΜια χελωνα κανει μονόζυγο...
Πάντως εγω προσωπικά δεν είχα ακουσει καμία ταινια απο οσες αναφερθηκαν στο παρόν θεμα...
Πρόγονος των Χελωνονιντζακίων που κάνει Σω.Βε
Δηλαδή, Rio, θέλεις να μας πεις ότι δεν το έχεις ούτε εσύ;The Barbarians (1987). Εκεί που συναντιούνται ο Κόναν ο Βάρβαρος με....τον Νίκο Φώσκολο.
Προβολή συνημμένου 293345
Προβολή συνημμένου 293346
Τι εννοείς; Μίλα καθαρά, για το θεό! Προφανώς θέλει να πει ότι δεν το έχει ούτε αυτός, αλλά και εγώ, που να με πάρει, πιστεύω ότι ούτε αυτός το έχει.Δηλαδή, Rio, θέλεις να μας πεις ότι δεν το έχεις ούτε εσύ;![]()
Φωσκολικοί διάλογοιΤι εννοείς; Μίλα καθαρά, για το θεό! Προφανώς θέλει να πει ότι δεν το έχει ούτε αυτός, αλλά και εγώ, που να με πάρει, πιστεύω ότι ούτε αυτός το έχει.
ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 45.763
![]()
![]()