Κάτι δεν πήγε καλά...

Το μενου στο εστιατοριο που διαβαζε με προσοχη ο Πουαρο ηταν γραμμενο με αορατη μελανι ή με πατεντα πχ μελανι απο χυμο λεμονιου οπως μας ελεγαν παλια.

oE2x0yI.png


Καλα χαμπαρι δεν πηρε ο σκηνοθετης; Φανηκε καθαρα σε 2 σκηνες κιολας.
 
Γι' αυτό φαίνεται τόσο σκεφτικός ο Πουαρώ? Πώς να διαλέξεις από το τίποτε?
 
Γι' αυτό φαίνεται τόσο σκεφτικός ο Πουαρώ? Πώς να διαλέξεις από το τίποτε?

Στο εργο τον προλαβε ο συνδαιτυμονας,πριν προλαβει να παραγγειλει ο πουαρω εδωσε αυτος και μαλιστα παρηγγειλε και κρασι ''χυμα'' και αμεσως στραβομουτσουνιασε ο Ηρακλης.
 
Queen of Outer Space (1958). Όταν οι άγνωστοι πλανήτες είναι πολύ βολικοί για το budget της ταινίας...

Χωρίς τίτλο.png
 
Boggy Creek II: And the Legend Continues (1983). Ο σκηνοθέτης Charles Pierce παίζει και στην ταινία μαζί με τον γιο του Charles JR. Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο γιος ονομάζεται Tim, αλλά η συνήθεια δύσκολα κόβεται...

Χωρίς τίτλο.png
 
Blood Beat (1983). To φάντασμα ενός Σαμουράι τρομοκρατεί μια οικογένεια , που έχει πάει σε εξοχικό στο βουνό ( ναι αμερικανικό) , για τα Χριστούγεννα. Ποια είναι η εξήγηση για όλα αυτά , που μόνο η μητέρα γνωρίζει ;

Χωρίς τίτλο.png
 
Παιδιά, χθες είχε στον Blue Sky την ελληνική ταινία "Θηλυκό Θηριοτροφείο" στην οποία -στην πλοκή πάντα- ο Στηβ Ντούζος και η Τέτα Ντούζου παίζουν το ζευγάρι ενώ όπως όλοι ξέρουμε είναι αδέρφια και μάλιστα υπάρχει και πεταχτό φιλί στο στόμα!!! Μείναμε εμβρόντητοι όσοι παρακολουθούσαμε εκείνη τη στιγμή στο σπίτι!! Κι έπαιζε και σε ρόλο γκεστ και ο πατέρας τους Ανδρέας Ντούζος.
 
Γιατί παρακαλώ? Επειδή ήταν ζόμπης θα πει ότι δεν τον ενδιέφερε να είναι ντυμένος με την τελευταία λέξη της μόδας? Άμα είσαι δανδής ζωντανός, θα έισαι και ζωντανός νεκρός. Δεν λένε "Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι"?

Αν ήταν τωρινή ταινία θα ήταν γεμάτος τατουάζ και θα είχε περίεργο κούρεμα με μακρύ γένι.
 
Πίσω
Μπλουζα