Τς, τς!.... Κακίες!herco είπε:Ευθυς εξαρχης αυτο που φταιει ειναι η ατυχης επιλογη browser....IE ? Chrome ?....
Φτου! Μες τη βιασύνη μου έσβησα όλο το chrome! Τα έκανα λαμπίκο!D@redevil είπε:...και το φτιάξαμε κιόλας!
Για όποιον ταλαίπωρο:
Κλείστε τον chrome & πηγαίνετε στον φάκελο "C:\Documents and Settings\{username}\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application". Εκεί θα βρείτε το old_chrome.exe.
Ανοίξτε το, καθαρίστε όλο το ιστορικό (τα πάντα όμως!), κλείστε το & ανοίξτε το κανονικό chrome. Το πρόβλημα θα έχει αποκατασταθεί....
P.S. Μην κάνετε καθάρισμα του ιστορικού - κλείσιμο & ξανάνοιγμα στον κανονικό chrome... Δεν δουλεύει....
Σημείωση: Το παραπάνω μπορεί να εμφανιστεί μετά από ξήλωμα του Babylon....
Τς, τς!.... Κακίες!
XAXAXAXAXAXAXA. Next step... format c:nkarytia είπε:Φτου! Μες τη βιασύνη μου έσβησα όλο το chrome! Τα έκανα λαμπίκο!
Όχι ρε συ...!nkarytia είπε:Φτου! Μες τη βιασύνη μου έσβησα όλο το chrome! Τα έκανα λαμπίκο!
Εσύ, πρώτον μην κοροϊδεύεις & δεύτερον, τι μπιτζίμ λινουξάς είσαι? Μια είναι η απόλυτη εντολή: rm -rfShock είπε:XAXAXAXAXAXAXA. Next step... format c:
Υποθέτω ότι το υβρίδιο Ελληνικών-Αγγλικών μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κανονικά Ελληνικά. Όταν ο Shock μαζευτεί από την Καγκουρολανδία, ας το φτιάξει.BB code is σε λειτουργίαΤα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας είναι σε λειτουργία
[VIDEO] code is σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Rules