και φυσικά ενάς από αυτούς είναι ο Γιάννης Μπέζος σε μια από τις πρώτες αν όχι στην πρώτη κινηματογραφική του εμφάνιση.θανος είπε:επος απλα
Και υποτίθεται ότι τους δείχνει το περιστατικό στο βίντεο. Δηλαδή πως βρέθηκε εκεί κάμερα; και μάλιστα είχε τέτοιες γωνίες λήψης;tzias57 είπε:και φυσικά ενάς από αυτούς είναι ο Γιάννης Μπέζος σε μια από τις πρώτες αν όχι στην πρώτη κινηματογραφική του εμφάνιση.
χαχα όντως αυτή η σκηνή αντί να σοκάρει τον θεατή του προκαλεί γέλιο (νομίζω συμμετέχει κι ο Μπέζος στην συγκεκριμένη σκηνή) .Επίσης αν δεν κάνω λάθος αυτή η σκηνή πρέπει να είναι ελαφρώς επηρεασμένη απ' το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" στην φάση που βάζουν τον Alex να παρακολουθεί ταινίες με βία για να θεραπευτεί.Αυτό μου θύμισε τουλάχιστον προσωπικά.Καλά θυμάμαι τι γέλιο είχα ρίξει, με την σκηνή όπου οι χούλιγκανς παίρνουν ένα μωρό ( εμφανώς ψεύτικο) από την μητέρα του και αρχίζουν να το πετάνε πέρα δώθε, σαν να παίζουν βόλευ. Ήταν τόσο υπερβολική και κακογυρισμένη η συγκεκριμένη σκηνή, που αντί και καλά να σε συγκλονίσει, σε έκανε να λύνεσαι στα γέλια.
όντως όσες φορές να έχω δεί την ταινία δεν έχω καταλάβει με τίποτα τον ρόλο της Μπαλανίκα σε αυτή την ταινίαΑπό τους πιο εκνευριστικούς ρόλους της ταινίας είναι για μένα αυτός της Κατιάνας Μπαλανίκα, ειδικά εκεί που κάνει ασκήσεις δίνοντας "διάλεξη" σε εκείνους τους μαντράχαλους. Όσο για τις αστείες στιγμές, εκτός από την παραπάνω κορυφαία σκηνή με το νεαρό και τον ιερέα πατέρα του, μου αρέσει η σκηνή με τους καλεσμένους στο σπίτι, που ο καθένας λέει στο νεαρό τι καριέρα να ακολουθήσει (ειδικά ο φοβερός Τσάκωνας με τα σαλάμια του), κι εκείνος τα παίρνει και τους φωνάζει "Μαϊμούδες"! Όμως άλλη μία κορυφαία σκηνή, θεωρώ τη στιιγμή που ο ψυχίατρος, όταν τον ζορίζουν και δεν τον ακούνε, δίνει εκείνη τη γερή γροθιά. Φαντάζομαι κυρίως να το βλέπουν Βορειοευρωπαίοι αυτό, που έχουν μανία με τους κώδικες δεοντολογίας, και σκάω στα γέλια. Τι ευγένειες, τι επαγγελματισμός με τους πελάτες, όλα αυτά είναι άχρηστα. Δίνει μία μπουνιά ο ψυχίατρος και τελειώνει