nektarios1451 RetroActive Joined 10 Φεβ 2013 Μηνύματα 296 Αντιδράσεις 201 7 Απρ 2013 #21 ας βαλουμε παλι το βιντεο γιατι το αλλο δεν παιζει εκτοςμ απο την τηλεοραση υπηρχε και σε κασετες απο την videoelite
ας βαλουμε παλι το βιντεο γιατι το αλλο δεν παιζει εκτοςμ απο την τηλεοραση υπηρχε και σε κασετες απο την videoelite
johnny19818 Retromaniax Thread Excavator! Joined 18 Απρ 2010 Μηνύματα 7.731 Αντιδράσεις 2.198 7 Απρ 2013 #22 Cococinel είπε: Λες την τζολινάρα!!! Χαχαχαχα Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Ναι η Τζολινάρα όλα τα λεφτά χαχαχα. Το έπαιζε κατά κόρον το Κρήτη ΤV.
Cococinel είπε: Λες την τζολινάρα!!! Χαχαχαχα Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Ναι η Τζολινάρα όλα τα λεφτά χαχαχα. Το έπαιζε κατά κόρον το Κρήτη ΤV.
Funky_Axl RetroWannaBe Joined 8 Αύγ 2012 Μηνύματα 53 Αντιδράσεις 5 22 Μάρ 2015 #23 Απο τα πολυ πολυ αγαπημενα μου!!!! Παντα οταν το σκεφτομαι μου ερχονται στο μυαλο ομορφες νοσταλγικες στιγμες απο τα παιδικα μου χρονια. Οπως αλλωστε με ολα τα παιδικα που μου αρεσαν στα 80's <3
Απο τα πολυ πολυ αγαπημενα μου!!!! Παντα οταν το σκεφτομαι μου ερχονται στο μυαλο ομορφες νοσταλγικες στιγμες απο τα παιδικα μου χρονια. Οπως αλλωστε με ολα τα παιδικα που μου αρεσαν στα 80's <3