phil_vr RetroNuts! Joined 7 Μάρ 2007 Μηνύματα 1.944 Αντιδράσεις 85 27 Δεκ 2009 #21 Problem solved τοτε.. ακολουθησε την παραπανω συμβουλη αν θελεις να συνδεσεις ολα τα μηχανηματα σου στην τηλεοραση..
Problem solved τοτε.. ακολουθησε την παραπανω συμβουλη αν θελεις να συνδεσεις ολα τα μηχανηματα σου στην τηλεοραση..
f2bnp RetroAdept Joined 18 Mαϊ 2008 Μηνύματα 785 Αντιδράσεις 4 27 Δεκ 2009 #22 krem13 είπε: τελικά είναι πολύ ****** αυτοί που τη σχεδίασαν,και εμένα λειτούργησαν όλα πιέζοντας το scart περισσότερο στη θύρα! Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Είδες;!!! Ρε όταν το πρωτοβάζεις λες δεν παίζει καλά το έβαλα,αλλά τελικά θέλει να βάλεις δύναμη το καταραμένο!Άντε καλό gaming τώρα !
krem13 είπε: τελικά είναι πολύ ****** αυτοί που τη σχεδίασαν,και εμένα λειτούργησαν όλα πιέζοντας το scart περισσότερο στη θύρα! Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Είδες;!!! Ρε όταν το πρωτοβάζεις λες δεν παίζει καλά το έβαλα,αλλά τελικά θέλει να βάλεις δύναμη το καταραμένο!Άντε καλό gaming τώρα !
Getta Robo RetroNuts! Joined 27 Οκτ 2007 Μηνύματα 2.280 Αντιδράσεις 410 27 Δεκ 2009 #23 Προσοχη με την πιεση και το βαλε/βγαλε μην σας μεινει κανα pinακι μεσα στον οθονη.. Εχω προσωπικη εμπειρια πανω σε αυτο και ποναει πολυ..
Προσοχη με την πιεση και το βαλε/βγαλε μην σας μεινει κανα pinακι μεσα στον οθονη.. Εχω προσωπικη εμπειρια πανω σε αυτο και ποναει πολυ..