Και αισίως φτάσαμε τους...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.680
Με μεγαλη χαρα επεσε μολις τωρα το ματι μου στον αριθμο των εγγεγραμμενων μελων. Μαζευτηκαμε 4500 ρετρομανιακοι. Ξεπερασαμε δηλαδη τα αριθμητικα ορια της ρετρο-συμμοριας και πλησιαζουμε αυτα της ρετρο-στρατιας! :D

Και επειδη πολλοι εχουμε στατιστικομανια: :P

Νοεμβρης 2007 - 1000 μελη

Σεπτεμβρης 2008 - 2500 μελη

Ιουνης 2009 - 4500 μελη

Για retrospect λογους μπορειτε να διαβασετε και το πρoηγουμενο αντιστοιχο thread...

Ευχαριστουμε πολυ! Nα περναμε καλα, εν ρετρω αδερφιαααααααααα! :)

(άσχετη ερώτηση)

Ο 5000 (μέλος) τι θα κερδίσει?

......σκέφτομαι να γράψω την.....κόρη μου

Πάνο, τον Ιούνιο του 2006, πόσοι είμασταν; Πάνω από 45;

Τον Ιούνιο του 2012 θα ήθελα να ήξερα πόσοι θα είμαστε!!! (να είμαστε καλά πρώτα από όλα και όλοι μαζί εδώ) .

Μπράβο στο GRM!!!!!!!!!!!!!!!

Wally είπε:
Ξεπερασαμε δηλαδη τα αριθμητικα ορια της ρετρο-συμμοριας και πλησιαζουμε αυτα της ρετρο-στρατιας! :D
Με ποιους θα παλεψουμε;;; :D

tsalk είπε:
(άσχετη ερώτηση)
Ο 5000 (μέλος) τι θα κερδίσει?

......σκέφτομαι να γράψω την.....κόρη μου
Το "Μεθοριακό Σταθμό" σε DVD!!!!!!!!!!!!

Ευχομαι να φτασουμε τους 10.000!Εγω οταν εγινα μελος πρεπει να ειμασταν γυρω στους 3000 μπορει και λιγοτερο δεν θυμαμαι!Και παλι μπραβο σε ολα τα παιδια που εχουν βοηθησει μεχρι σημερα στην οργανωση του site μας!

ζητω η αμιγκες κατω τα PCια :)

ρετρο για παντα ρεεεε.

Retro will never die...

Το μικροβιο του Ρετρο υπαρχει μεσα σε ολους μας και σιγα σιγα η εξαπλωση θα γινει νοημα ζωης!

May the force be with us!!!

Αντε να τα δισεκατομμυριασουμε το Φορουμ!! ;)

Για μερικούς είναι ήδη!

Προσπαθούμε να ζήσουμε σήμερα, όντας στο χτες, τη ζωή μας όπως θα έπρεπε να την είχαμε ζήσει τότε!

(τι λέω ο άτιμος...... )

Pooky είπε:
Για μερικούς είναι ήδη!
Προσπαθούμε να ζήσουμε σήμερα, όντας στο χτες, τη ζωή μας όπως θα έπρεπε να την είχαμε ζήσει τότε!

(τι λέω ο άτιμος...... )

Tο ξερω Pooky το ιδιο νιωθω και εγω, βασικα μιλαω για αυτους που δεν εχουν γινει ακομα ρετρομανιακοι αλλα θα εμφανιστουν και θα γινουν τα επομενα χρονια :D

επιθεση συντροφοι!!

ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΝΤΥΔΕΣ :headbangdude:

Θέμη,οι ενεργοί χρήστες φαίνονται κάτω κάτω στην αρχική σελίδα του forum,δίπλα στα εγγεγραμμένα μέλη,κι είναι 634 αυτή τη στιγμή...

Πίσω
Μπλουζα