Gus
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 40
Ρέψιμο: Όταν είμαι σπίτι δεν μπορώ να το αποφύγω. Όταν όμως είμαι έξω με παρέα, τότε προσπαθώ να το κρατήσω.
Γεμιστά: Ω ναι! Δεν υπάρχει περίπτωση να φάω την πιπεριά/(ν)τομάτα/μελιτζάνα
Όσπρια: Μόνο οι φακές και οι "γίγαντες" (φασόλια στον φούρνο) μου αρέσουν. Μόλις δω ρεβίθια ή φασολάδα ξερνάω!
Λαχανικά: Μισώ το κουνουπίδι, το μπρόκολο και το παντζάρι!
Ψάρια: Δυστυχώς έχω ένα φόβο με τα μεγάλα ψάρια. Προτιμώ αθερίνες, γαύρους κτλ.
Κοτόπουλο: Κι εγώ παρατηρώ πολύ καλά αν η πέτσα έχει πάνω τρίχες.
Κόκαλα Κρέατος: Δεν φαντάζεστε πόσο με λυπεί το γεγονός, ότι δεν μπορώ να πιάσω το κόκαλο της μπριζόλας και να φάω μέχρι και το παραμικρό ίχνος κρέατος
Επίσης μια κακή ( συνήθεια που έχω είναι ότι δεν μπορώ να πιάσω το πιρούνι με το αριστερό. Όταν ήμουν μικρός μου έλεγαν διάφοροι μεγάλοι: με το δεξί να γράφεις, με το δεξί να πιάνεις το πιρούνι/κουτάλι :what:
Υ.Γ. Κι εμένα με ενοχλούν οι ήχοι του στόματος κατά την διάρκεια του φαγητού αλλά ορισμένοι είναι αναπόφευκτοι
Γεμιστά: Ω ναι! Δεν υπάρχει περίπτωση να φάω την πιπεριά/(ν)τομάτα/μελιτζάνα
Όσπρια: Μόνο οι φακές και οι "γίγαντες" (φασόλια στον φούρνο) μου αρέσουν. Μόλις δω ρεβίθια ή φασολάδα ξερνάω!
Λαχανικά: Μισώ το κουνουπίδι, το μπρόκολο και το παντζάρι!
Ψάρια: Δυστυχώς έχω ένα φόβο με τα μεγάλα ψάρια. Προτιμώ αθερίνες, γαύρους κτλ.
Κοτόπουλο: Κι εγώ παρατηρώ πολύ καλά αν η πέτσα έχει πάνω τρίχες.
Κόκαλα Κρέατος: Δεν φαντάζεστε πόσο με λυπεί το γεγονός, ότι δεν μπορώ να πιάσω το κόκαλο της μπριζόλας και να φάω μέχρι και το παραμικρό ίχνος κρέατος
Επίσης μια κακή ( συνήθεια που έχω είναι ότι δεν μπορώ να πιάσω το πιρούνι με το αριστερό. Όταν ήμουν μικρός μου έλεγαν διάφοροι μεγάλοι: με το δεξί να γράφεις, με το δεξί να πιάνεις το πιρούνι/κουτάλι :what:
Υ.Γ. Κι εμένα με ενοχλούν οι ήχοι του στόματος κατά την διάρκεια του φαγητού αλλά ορισμένοι είναι αναπόφευκτοι