viking4a
RetroNuts!
- Joined
- 26 Απρ 2013
- Μηνύματα
- 1.360
- Αντιδράσεις
- 357
Χαχα! Σωστός.. (βέβαια γι'αυτο ήταν αποκλειστική υπεύθυνη η μάνα σου και δεν έφτιαξε καλό φαγητό αν ήταν σκληρές).
Εγώ έλιωνα/λιωνω σχεδόν όλες τις σούπες (ρεβίθια, φασολάδα, γιουβαρλάκια, τα μπαλάκια τα κάνω πολύ μικρότερα).
Επίσης όπως είπα κοτόπουλο με πατάτες φούρνου..
Επίσης, πρώτα κόβω πολύ μικρά κομμάτια το παστίτσιο, γεμιστα και τον μουσακά και μετά ξεκινάω να τρώω..
Το ψάρι στα κάρβουνα (τσιπούρα) πρώτα το καθαρίζω από τα κόκαλα ολόκληρο, βάζω πάνω λαδολέμονο και κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμενα και μετά τρώω (όλοι έχουν σχεδόν τελειώσει ήδη, χεχε).
Και πολλά άλλα φαγητά "πολτοποιω"..
P. S. Τα μακαρόνια σπαγγέτι τα τρώω πάντα ολόκληρα κι όχι που μερικοί τα σπάνε στη μεση, το πιο λεπτό νούμερο (όχι το 10, πιο λεπτά, τα σπαγγετινι) και σχεδόν πάντα με κουταλοπιρουνο..
Εγώ έλιωνα/λιωνω σχεδόν όλες τις σούπες (ρεβίθια, φασολάδα, γιουβαρλάκια, τα μπαλάκια τα κάνω πολύ μικρότερα).
Επίσης όπως είπα κοτόπουλο με πατάτες φούρνου..
Επίσης, πρώτα κόβω πολύ μικρά κομμάτια το παστίτσιο, γεμιστα και τον μουσακά και μετά ξεκινάω να τρώω..
Το ψάρι στα κάρβουνα (τσιπούρα) πρώτα το καθαρίζω από τα κόκαλα ολόκληρο, βάζω πάνω λαδολέμονο και κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμενα και μετά τρώω (όλοι έχουν σχεδόν τελειώσει ήδη, χεχε).
Και πολλά άλλα φαγητά "πολτοποιω"..
P. S. Τα μακαρόνια σπαγγέτι τα τρώω πάντα ολόκληρα κι όχι που μερικοί τα σπάνε στη μεση, το πιο λεπτό νούμερο (όχι το 10, πιο λεπτά, τα σπαγγετινι) και σχεδόν πάντα με κουταλοπιρουνο..
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: