BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 8.304
Δεν εβλεπα τη σειρα αυτη, ο ΑΝΤΕΝΝΑ προβαλε το απογευμα πρωτα το ''Καλημερα ζωη'' και επειτα ''Λαμψη'', θυμαμαι καλα; ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ο Σεφερλής με το Βασιλείου είχαν παίξει μαζί κι στο θέτρο το 2003, σε μια επιθεώρηση. Ο Σεφερλής εμφανιζόταν ως Θεοχάρης κι ο Βασιλείου (δλδ ο original Θεοχάρης) του ζητούσε τα ρέστα που τον σατίριζε.Θυμάστε που έκανε ο Σεφερλής τον αστυνομικό Θεοχάρη και ανέκρινε με αυτήν την φωτογραφία τον ένοχο" πες μου σκουλήκι ,αυτή η φωτογραφία σου θυμίζει κάτι;"
Προβολή συνημμένου 252382
καλησπερα σας ,καλως ηρθατεΚαλησπέρα σας! Είμαι καινούριος στο retromania. Και με έφερε αυτή η σειρά εδώερώτηση, υπάρχει τρόπος να έχουμε όλα τα επεισόδια της σειράς κάπου να τα βλέπουμε? Στο YouTube έχω βρει μερικά ολόκληρα και μετά πολλά αποσπάσματα.
τωρα ειδα το ποστ σαςΠαιδια καλησπέρα μια βοήθεια:Εχω την εντύπωση οτι σε αυτό το σήριαλ έπαιζε
και μια ηθοποιός ονόματι Μελίσσα Στοίλη η ιδια στις αρχες του 90 έπαιξε για πολύ λίγο και στην Λαμψη και υποδυόταν μια ηρωινομανή.Τώρα πια ειναι αρθογραφος στο ένθετο περιοδικό BHMAGAZINO της εφημερίδας Το Βήμα Εσείς τι θυμάστε μήπως κάνω λάθος?Παραθέτω και μια φωτογραφία της απο τον γκουγκλη για να σας βοηθήσω
![]()
[edit] Εκτός κανονισμών. Πνευματικά δικαιώματα [edit]
Έχει ανέβει και ο β' κύκλος 259 επεισοδίων.Μόλις άρχισαν να ανεβαίνουν στον ΑΝΤ1+ τα επεισόδια της σειράς.