χμ.. είστε την επόμενη φορά να οργανώσουμε ένα "χειροτεχνία με όσπρια πάρτυ" ;periklis_sale είπε:Στο δημοτικο...αχχχχχχχχχχ πανε ποια αυτα!!!!
Starbuck είπε:χμ.. είστε την επόμενη φορά να οργανώσουμε ένα "χειροτεχνία με όσπρια πάρτυ" ;
δίκιο έχεις.. ακούγεται παράξενο.. κι όμως το κάναμε.. (αλλιώς ήταν ένα όνειρο..)Juanita είπε:Εγώ θυμάμαι ψηφιδωτά με πολύ μικρά κομματάκια χαρτί απο περιοδικά.Η φακή δε βάραινε το χαρτί;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Καλα...crimson είπε:αν βάραινε η φακή το χαρτί;; τα φασόλια να δεις!! (εγώ χρησιμοποιούσα γίγαντες! :Ρ)
δε θυμάμαι ακριβώς, πάντως σίγουρα χρησιμοποιούσα γίγαντες και φακές...και νομίζω και άλλα ζαρζαβατικά!Juanita είπε:Καλα...Τι φτιάχνατε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΜΜΜΜΜΜ.....σιγά τι χρησιμοποιούσες εσύ:animrolleyes:......crimson είπε:αν βάραινε η φακή το χαρτί;; τα φασόλια να δεις!! (εγώ χρησιμοποιούσα γίγαντες! :Ρ)
κάτω η λογοκρισία στην τέχνη!DIMITRIS K. είπε:Δεν θα ξεχάσω που ο διπλανός μου είχε δεί ένα γράφιτι κι αποφάσισε να το φτιάξει!! Έφτιαξε ένα.....λούτσο από φακές και έφαγε μιά μεγαλοπρεπέσταση σφαλιάρα απο τη δασκάλα!!!![]()
καρπούζια; πρόκειται για τέχνη άλλου επιπέδου! ρισπέκτ!teflon είπε:ΜΜΜΜΜΜ.....σιγά τι χρησιμοποιούσες εσύ:animrolleyes:......Που να έβλεπες τις δικιές μου χειροτεχνίες με τα καρπούζια :loco::loco:
μου φαίνεται πως είναι ο Πικάσο που είπε "χρειάστηκε να μεγαλώσω για να ξαναμάθω να ζωγραφίζω σαν παιδί.."Altheliel είπε:εγώ θυμάμαι πως ακολουθούσα ιδιαίτερη τεχνοτροπία... έβγαζα όλη τη logo από το σωληνάριο και την κολλούσα στο χαρτί. Μετά πετούσα ατάκτως, τα φασόλια από πάνω και όποιο καθόταν (τα περισσότερα ξεκολλούσαν λόγω του βάρους, μόλις σήκωνα το χαρτί ψηλά)... Παρόλο που κανένας τότε δεν συμμεριζόταν την ιδιαίτερη καλλιτεχνική μου ιδιοσυγκρασία, το αποτέλεσμα μπορώ με ασφάλεια να πω ότι είχε σαφείς εικαστικές επιρροές από τον Πικάσο.![]()
DIMITRIS K. είπε:Δεν θα ξεχάσω που ο διπλανός μου είχε δεί ένα γράφιτι κι αποφάσισε να το φτιάξει!! Έφτιαξε ένα.....λούτσο από φακές και έφαγε μιά μεγαλοπρεπέσταση σφαλιάρα απο τη δασκάλα!!!![]()
Starbuck είπε:κάτω η λογοκρισία στην τέχνη!![]()
πόσο μάλιστα όταν το καημένο το παιδί σχημάτισε απλά έναν.. ναυτικό!![]()
βλέπεις πόσο εύκολα μπερδεύει κανείς τελικά τον λούτσο με τον.. μούτσο;Ace είπε:Ο μούτσος, είναι ναυτικός!
Ο λούτσος, είναι ψάρι!![]()