μάλλον ήταν απάντηση στο "παγάνι"akmakas είπε:Παιδιά σας παρακαλώ..Πρώτον το thread γράφει Καλλιτεχνικές φωτογραφίες που σημαίνει πως ποστάρουμε ωραίες και ποιοτικές φωτογραφίες...Αυτή φίλε μου rigardie δεν είναι καλλιτεχνική φωτογραφία και συν τις άλλης περιέχει παπάδες κλπ πράγμα που έρχεται πολύ αντίθετο με τα δικά μου πιστεύω...Ας μη αρχίσουμε να ανεβάζουμε τέτοια...
φίλε Ακμάκα, όπου εμφανίζεται η Λουκά, το θέμα γίνεται εικαστικό.. Τέχνη! Κιτς βέβαια, όμως Τέχνη!!akmakas είπε:Παιδιά σας παρακαλώ..Πρώτον το thread γράφει Καλλιτεχνικές φωτογραφίες που σημαίνει πως ποστάρουμε ωραίες και ποιοτικές φωτογραφίες...Αυτή φίλε μου rigardie δεν είναι καλλιτεχνική φωτογραφία και συν τις άλλης περιέχει παπάδες κλπ πράγμα που έρχεται πολύ αντίθετο με τα δικά μου πιστεύω...Ας μη αρχίσουμε να ανεβάζουμε τέτοια...
έδωσες τρελή ιδέα.. με την πρώτη ευκαιρία που θα βρω λίγο χρόνο.. έχεις να προτίνεις καμιά καλή προσωπογραφία της Λουκά;exetlaios είπε:Άραγε τι θα γινόταν αν ο Andy Warhol, αντί να φιλοτεχνήσει με την φάτσα της Monroe,
επέλεγε την Ελένη Λουκά ;
Starbuck είπε:έδωσες τρελή ιδέα.. με την πρώτη ευκαιρία που θα βρω λίγο χρόνο.. έχεις να προτίνεις καμιά καλή προσωπογραφία της Λουκά;
Ναι. Ήταν στον ρόλο του κομοδίνου. :animeek:pooky είπε:Η Πακιστανική ταινία με τα ζόμπι είχε και την Λουκα πουθενά;;;;;;;