exetlaios
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 1.179
Σου άρεσε η φωτό ;keeper7k είπε:@exetlaios
Phantom rules!!!
Που να δεις τι σου ετοιμάζω ...
Σου άρεσε η φωτό ;keeper7k είπε:@exetlaios
Phantom rules!!!
Προφανώς όπως την αποθανάτισε η ανταποκρίτριά μας από την ΕυρώπηErynies είπε:Η Sierra Nevada όπως φαίνεται απο τον ψηλότερο πύργο της Alhambra
Έχω ένα φιλαράκι μάχιμο-ιπτάμενο, που πέταγε Α7 με την μοίρα "ΑΛΕΠΟΥ" στα ΧανιάShadowdancer2501 είπε:Φιλε Εχετλαιε,σεβασμος!Το Α7 ειδικα,ειναι το αγαπημενο μου.
Παλιο,τουμπανο,αξιοπιστο,δοκιμασμενο(vietnam),το μονο βομβαρδιστικο το οποιο "παιζει" στα ισια τα μαχητικα.Το ΜΟΝΟ που πεταει ΠΟΛΥ χαμηλα.Θα μεινει για παντα στη καρδια μας,αφου σε λιγο καιρο θα το αποσυρουν.Αραξος φιλε...
Δεν περίμενα να το "αναγνωρίσει" κάποιος !Shadowdancer2501 είπε:Υ.Γ σωστη η υπογραφη,VNV
/off topicShadowdancer2501 είπε:"DarkAngel" ,ενας τιτλος που ταιριαζει στα Α7
Yπάρχει και άλλο κοινό και ας μην μιλάει...exetlaios είπε:Εντούτοις, αν δω ανταπόκριση και εκλήσεις από το "κοινό μου" (βλέπε Keeper7K & Shadowdancer) θα συνεχίσω να ανεβάζω αεροπλανοφωτογραφίες !
Αυτό ακριβώς θα κάνω ! Μου άρεσε πολύ η ιδέα σου !ambu_dare είπε:Yπάρχει και άλλο κοινό και ας μην μιλάει...
Γιατί δεν ανοίγεις ένα νέο thread με περιεχόμενο φωτογραφίες από ελληνικά αεροπλάνα (που έχεις από ότι φαίνεται μπόλικες και αρέσουν) ή ακόμα και πιο γενικά εικόνες από όλους τους εκπροσώπους των ενόπλων δυνάμεων.
Έτσι μαζί με τις εικόνες, μπορούν να γίνονται και όλα τα απαραίτητα σχόλια χωρίς να υπάρχει ανησυχία για το εάν είμαστε off topic.
Δώσε πράμα στον λαό...
Τα είπες άψογα φίλε Ambu !ambu_dare είπε:Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πιο δίκαιο απέναντι σε όλους αυτούς που δίνουν την ψυχή τους σε καθημερινή βάση για να έχουμε εμείς το κεφάλι μας ήσυχο (έως ένα βαθμό τουλάχιστον, γιατί ακόμα και σε αυτό το θέμα ανακατεύονται όταν δεν πρέπει οι #@$@%% πολιτικοί και τα κάνουν #$% #) .