Καλλιτεχνικές φωτογραφίες Ελλήνων Τραγουδιστών

αυτό είναι το περίφημο "colour cast" που έλεγα Ελέφαντα. κακή έγχρωμη εκτύπωση με yellow colour cast από την εποχή που αυτό γινόταν ακόμα με το χέρι. από αυτή την άποψη το ψηφιακό είναι πολύ καλύτερο γιατί όλα αυτά γίνονται αυτόματα. χώρια η...τρίχα πάνω στον λαιμό του Πασχάλη. φωτογράφε πω πω χάλια.
 
Πολύ καλλιτεχνικό να τρώει την άκρη των γυαλιών του.
 
1643930490929.png
πηγή φωτογραφίας
Από την φωτογράφιση για το maxi single
(υπάρχει μαζί με άλλες σε ένθετο -ασπρόμαυρο δυστυχώς- στο εσωτερικό του δίσκου).

Συμμετείχαν οι (με έντονα γράμματα όσοι φαίνονται στην φωτογραφία):
Αλέξια, Σοφία Αρβανίτη, Καίτη Γαρμπή, Δάκης, Ευρυδίκη, Θάνος Καλλίρης, Κλεοπάτρα, Στέφανος Κορκολής, Γιάννης Κούτρας, Κωνσταντίνα, Μαντώ, Marianna (Μαριάννα Ευστρατίου), Κώστας Μπίγαλης, Ανδρέας Μπονάτσος, Πασχάλης, Σάκης Ρουβάς, Έφη Σαρρή, Τερέζα, Κώστας Τουρνάς, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.
Επίσης διακρίνονται οι Μίμης Πλέσσας, Λουκίλα Καρρέρ, Βασίλης Δερτιλής (δεν γνωρίζω το όνομα του διοπτροφόρου και γενειοφόρου κυρίου δίπλα από τη Λουκίλα Καρρέρ).
 
Τελευταία επεξεργασία:
Εγώ μόνο υον Πλέσσα και τον Δάκη γνώρισα. Και τον Ρουβά, αλλά μόνο μετά που το έγραψες. Νόμιζα ότι ήταν γυναίκα (διαβάζω σε μικρή οθόνη λαπτοπ με γυαλιά που θέλουν πλύσιμο).
 
Αν ήταν η πριν λίγα ποστ φωτό του Πασχάλη μ' αυτό το φόντο δεν θα τον βλέπαμε.
 
Απορω πως αυτοι οι ανθρωποι τολμουσαν κι ελεγαν "ειμαι επαγγελματιας φωτογραφος."
 
Η τελευταια των Μοϊκανων.
 
Απορω πως αυτοι οι ανθρωποι τολμουσαν κι ελεγαν "ειμαι επαγγελματιας φωτογραφος."
Εγώ υποψιάζομαι περισσότερο τους επιμελητές των εξωφύλλων, εκτυπωτές κλπ. Πολλές φωτογραφίες ξεκίνησαν μάλλον εντάξει (όχι όλες, οι πόζες είναι δουλειά του φωτογράφου) αλλά έγιναν μαντάρα στο τύπωμα σε περιοδικό.
 
Πίσω
Μπλουζα