Καλλιτεχνικές φωτογραφίες Ελλήνων Τραγουδιστών

Μαντώ (σαν Μενεγάκη θα έλεγα...)


1998-02.jpg
 
Από την φωτογράφιση για τον δίσκο "Πτήση για Δύο" (1990)
Προβολή συνημμένου 237751
πηγή

Με το Χρήστο Δάντη (μάλλον από τις εμφανίσεις τους στο Κεντρί)
Προβολή συνημμένου 237754
πηγή

Με Πασχάλη και Στέφανο Κορκολή στο Show Center (1993-1994)
Προβολή συνημμένου 237750
πηγή

Προβολή συνημμένου 237755
πηγή

Προβολή συνημμένου 237752
πηγή
Πόσο αστείους μπορεί να μας κάνει η μόδα! Οι κλόουν θα ζήλευαν αν τους έβλεπαν. Εκτός αν είναι μεταμφιεσμένοι για κανένα αποκριάτικο πρόγραμμα.Τι να πω!
 
Αυτά είναι. Πρόκειται χρονικά για την περίοδο χειμώνα του 1998. Η Μαντώ στη συνένετευξή της στην Μάγκυ Χαραλαμπίδου σται πλαίσια της εκπομπής "Ντους" στον τότε ΣΚΑΪ βρίσκεται τότε στο σπίτι της στην Γλυφάδα και κρατάει ανά χείρας το περιοδικό DIVA με το παραπάνω εξώφυλλο όπως φαίνεται στο παρακάτω απόσπασμα :
Μάγκυ Χαραλαμπίδου : Μ' αρέσει πάρα πολύ το εξώφυλλό σου με το καινούριο look μαλλί στο Diva . Μ' αρέσει πολύ και η φωτογράφιση μέσα.
Μαντώ : Είναι πολύ πετυχημένη , ναι όντως...
 
Τελευταία επεξεργασία:
Toσο αδυνατος ηταν ο Νταλαρας οταν ξεκινησε; Κατι δηλαδη σαν τον Παριο που ηταν σαν παχυς σκελετος.
Μετα μου εγιναν ολοι θρεφταρια.
Μήπως τον αδικείς λιγάκι; Νομίζω ότι ο Νταλάρας, για την ηλικία του, μια χαρά κρατιέται.
 
@tonytony Συνονόματε μήπως γνωρίζεις την ακριβή ημερομηνία του περιοδικού Diva με το συγκεκριμένο εξώφυλλο; Ευχαριστώ (υπάρχει λόγος επειδή έχουν γίνει σχετικά σχόλια με τον χρόνο του αποσπάσματος που παρέθεσα προηγουμένως)
 
Τελευταία επεξεργασία:
@tonytony Συνονόματε μήπως γνωρίζεις την ακριβή ημερομηνία του περιοδικού Diva με το συγκεκριμένο εξώφυλλο; Ευχαριστώ (υπάρχει λόγος επειδή έχουν γίνει σχετικά με τον χρόνο του αποσπάσματος που παρέθεσα προηγουμένως)
Φεβρουάριος 1998
 
Όχι με κρεμεζί πουκάμισο, αλλά με ριγέ πουκάμισΑ, για να μας δείξουν πόσο ταιριαστοί και αγαπημένοι είναι! Προσέχουν όμως και κρατάνε τις αποστάσεις με θρησκευτική ευλάβεια. Ας έχουν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου και μάλιστα θρησκευτικού, για να έχουν την ευλογία! Η δε χρωματική απόχρωση του βερνικιού των νυχιών της κυρίας, ταυτίζεται απόλυτα με το χρώμα των ριγών του πουκαμίσου της . Σημασία στην λεπτομέρεια! Για να μην έχουν να λένε κάτι κακοήθεις σαν και εμένα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πολύ ξεκούμπωτο πουκάμισο βρε παιδιά, στις περισσότερες φωτό των αντρών! Και να είχαν και τα ανάλογα προσόντα κομμάτια να γίνει, αλλά δεν το βλέπω. Δυστυχώς όλα αυτά τα περιοδικά τα σνομπάριζα στην εποχή τους, λόγω κουλτούρας. Τώρα όμως που καταλαβαίνω τι έχασα στεναχωριέμαι και θεωρώ πολύ προχωρημένους αυτούς που τα διάβαζαν.χα,χα
 
Πίσω
Μπλουζα