Καλλιτεχνικές φωτογραφίες Ελλήνων Τραγουδιστών

Τοσα χρονια νομιζα πως η Σαμπρινα ειναι λευκη, αλλα τελικα διαπιστωνω πως ανηκει στους ερυθροδερμους.
Μάλλον είναι μαυρισμένη αλλά λόγω κακής εκτύπωσης / ή χρήσης σχετικού φίλτρου από τον φωτογράφο προέκυψε το κοκκινωπό χρώμα.
 
ας όψεται το πορφυρό cast.....(magenda). ήθελε διόρθωση κατά την εκτύπωση ή χρωμοαναλυτή. (με τον χρωμοαναλυτή έβρισκες αμέσως την διόρθωση χωρίς να κάνεις δοκιμαστικές εκτυπώσεις. ήταν όμως πολύ ακριβός. γι'αυτό λίγοι τον είχαν τότε. με την ψηφιακή τεχνολογία αυτό φυσικά έχει γίνει non issue, μιας και όλες οι ψηφιακές μηχανές έχουν αυτόματο white balance.) και αν προσέξετε ο τοίχος φέρνει λίγο προς το κυανό και το μπουστάκι της Σαμπρίνας προς το ροζουλί.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κάτι μου θύμιζε αυτό... και τελικά το βρήκα, αν και η μόνη φωτό είναι πολύ μικρή. Το είχα πάρει αυτό το τεύχος, από περιέργεια. Δεν πήρα άλλο. Το περιοδικό το έβγαζε ο Μανώλης Ρασούλης.

1667061881146.png
 
Σε τετοιο αντισκηνο στεγαζεις ολους τους σεισμοπληκτους Θεσσαλονικης, Καλαματας και περισσευει και για επομενο σεισμο.
 
Αφού σβήσανε που σβήσανε την παραμικρή ρυτίδα, γραμμή, γουβίτσα (δείτε μασχάλη), ελιά και ο,τιδήποτε άλλο, δεν επεξεργάζονταν και την παλάμη της να γίνει τελείως CGI?
 
Νόμιζα ότι υπερήφανα χωρίς πουκάμισο φωτογραφίζονται όσοι έχουν κοιλιακές φέτες που είναι μπροστά και αποτελούνται από μυς, όχι πλαϊνές δίπλες από πάχητα.
 
E, oχι, βρε Αντωνη! Δε θα βαζεις μονο εσυ ΜΑΡΙΝΑ! Ειμαστε κι εμεις θαυμαστες της!


Εδω σε προσφατη φωτογραφιση μαζι με τη Μπεσυ Αργυρακη και τον Κωστα Τουρνα.
1667403663178.jpeg
 
Η Μαρίνα κι ο Τουρνάς μοιάζουν με τη Μαρίνα και τον Τουρνά. Την Αργυράκη δεν θα τη γνώριζα.
 
Aυτο πανω στο τραπεζι τι ειναι;
Η γυαλα με τα χιλιαρικα που ειχε η Βλαχοπουλου στο Μια Ελληνιδα στο χαρεμι;
 
Πίσω
Μπλουζα