Καλλιτεχνικές φωτογραφίες ηθοποιών

Δανης Κατρανιδης - Ελενη Κερασακη.
΄Ο,τι και να λέμε εμείς η Κερασάκη μας εκπροσώπησε στο ελληνικό κοινοβούλιο ,ως εκλεγμένη , με την βουλευτική ιδιότητα και όχι σαν επισκέπτης από τα θεωρεία .Και μετά απορούμε για το πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!
 
Η γλυκούλα μου. Με το φευγιό του άντρα της τέλειωσε και αυτή. Τον ακολούθησε μετά από ενάμιση χρόνο νομίζω. Ήταν και οι δυο τους καλοί ηθοποιοί και αξιαγάπητοι. Τους είχα δει στο μικρό, αλλά ζεστό θεατράκι τους στο "Αγάπη μου, Ουαουα "
 
Ηθοποιος, παρουσιαστης, μοντελο και φωτομοντελο με πολλα εντυπα και τηλεοπτικα διαφημιστικα στο ενεργητικο του.
Εζησε μεγαλες στιγμες δοξας το παλικαρι.

Μα ήταν σήμα κατατεθέν του Ληναίου. Και τώρα τέτοια φοράει.
Προβολή συνημμένου 229533
Μεγαλώνουν μαζί και μαζί με τις ρυτίδες τους φαίνονται οι εκφράσεις τους και το χαμόγελό τους! Δίχως μπότοξ και πλαστικές. Πόσο αληθινοί και ισορροπημένοι!
 
Ο κυριούλης πίσω πού κοιτάει με τέτοιο ύφος;
 
Στην πιο πάνω φωτό όμως η Καρέζη είναι ωραιότατη παρά την παντελή έλλειψη ακόμη και υποψίας στήθους. Αυτό το αλαβάστρινο δερματάκι λογικά είναι προϊόν airbrush (ελληνιστί?) αλλά και χωρίς ρετούς θα ήταν πολύ όμορφη.
airbrush=αερογράφος ο τότε καλύτερος μου φίλος είχε πάρει έναν στα '80ς μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση τότε! με τις μπογιές μοντελισμού που ήταν σε μικροσκοπικά κουτάκια, σαν μικρογραφία των κανονικών μπογιών!
 
Πίσω
Μπλουζα