Απ'ό,το 'εχω καταλάβει οι περισσότερες ελληνόφωνες ιστοσελίδες μαγειρικής είναι για τα πανηγύρια. Αφού έψαχνα συνταγές για κουραμπιέδες και στην συντριπτική τους πλειοψηφία φαίνονταν αποτυχημένες: δεν βάζουμε υγρό στους κουραμπιέδες. Όλες όμως είχαν υγρό: χυμό, αλκοόλ, αβγό κλπ. Αφού αγνοούν βασικά πράγματα πως να μην προτείνουν ζελέ για εορταστικό πιάτο...Αν σας πω παιδιά οτι το πέτυχα τυχαία σε site μαγειρικής κι μάλιστα το πρότειναν ως "ένα εορταστικό πιάτο στο τραπέζι της Πρωτοχρονιάς" τι θα πείτε;;
Δεν βάζω φωτό από το ζελέ, γιορτινές μέρες είναι...
Ρένια Λουιζίδου;