Καλλιτεχνικές φωτογραφίες ηθοποιών

Και το βερνικι νυχιων ολοϊδιο με το κραγιον. Μπραβο, Μαιρουλα!
 
Και το βερνικι νυχιων ολοϊδιο με το κραγιον. Μπραβο, Μαιρουλα!
Μα αν δεν κάνω λάθος, εκείνη την εποχή οι εταιρείες καλλυντικών σχεδόν πάντα έφερναν τα κραγιόν ασορτί με τα βερνίκια. Κι εννοείται ότι οι κωδικοί που κυκλοφορούσαν για κάθε καινούργια κολεξιόν ήταν 4-5 κι όχι 25 όπως τώρα.
 
Μα γιατί κοιτάνε όλες προς τα πάνω;
Κανει καλο στο προγουλι.
Είστε και οι δύο ασεβείς. Κοιτάνε προς τα πάνω διότι οι φωτογραφίες είναι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ. Που θα πει, δείχνουν την τάση του φωτογραφούμενου προς κάτι το ΑΝΩΤΕΡΟ. Και αφού είναι ανώτερο, είναι πιο ψηλά Τώρα τι είναι αυτό το ανώτερο δεν ξέρω, διότι δεν είμαι καλλιτέχνης. Μπορεί να είναι ένας μπασκετμπολίστας. Μπορεί να είναι ένα UFO. Μπορεί ο Πήγασος. Μπορεί να είναι It's a plane! It's a bird! It's SUPERMAN. Σκεφτείτε και κάτι μόνοι σας, όλα από μένα τα περιμένετε?

Ένα άλλο γκρουπ κοιτάνε προς τα κάτω και διαγώνια. Αυτό λέει "Είμαι σταρ, αλλά δεν παύω να είμαι άνθρωπος. Κοιτάω τα σκουλικάκια της γης και σκέφτομαι την ανθρώπινη ματαιότητα." Τέτοια πράματα. Σεμνά και ταπεινά.

Είχα πριν ένα χρόνο (26//11/2019) σχολιάσει αυτή τη συνήθεια στο ποστ #16 αυτού του thread, γράφοντας

"Γιατί στα ποτραίτα - μπούστο ελάχιστοι κοιτούσαν φυσιολογικά ίσια μπροστά? Δεν ήταν αρκετά καλλιτεχνικό? Ή θα ήταν σεμνά χαμηλοβλεπούσες (και χαμηλοβλεπούσοι), σαν να είχαν κάνει αταξία και τους μάλωνε η δασκάλα, ή θα ατένιζαν με αισιοδοξία το μέλλον ψηλά σε κάποιο γειτονικό συννεφάκι λές και περίμεναν τη θεία φώτιση. Και πάντα με το κεφάλι λοξά. Αν αργούσε ο φωτογράφος να πάρει τη φωτογραφία θα κινδύνευαν να στραβολαιμιάσουν. Ακόμη κι ο Ευάγγελος Μαμίας απο πάνω κοιτάει μεν ίσια μπροστά αλλά το σώμα του είναι μισογυρισμένο, οπότε πάλι στραβολαίμιασμα τον περιμένει. Ούτε αρχαίοι Αιγύπτιοι με τα πόδια και το κεφάλι προφίλ αλλά σώμα και μάτια αν φας να ήταν."


και με αποπήρε η karapiperim. Χαίρομαι που βλέπω κι άλλους αιρετικούς να σκάνε μύτη.
 
Οι elephades δεν ξεχνάν τέτοια πράματα, ακόμα κι οι ξεχασιάρηδες σαν εμένα. :diablotin: :bash::gun:
 
Έλα, εντάξει, σώπα τώρα, συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές εκπομπές
 
Πίσω
Μπλουζα