Uskoke
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 6.776
ούτε που θυμάμαι πέρασαν και είκοσι χρόνια αλλά νομίζω λάθος υπολογισμός.Πώς τα κατάφερες και έβγαλες απόδοση άνω του 100%;;; Λανθασμένος υπολογισμός ή τύπος;
ούτε που θυμάμαι πέρασαν και είκοσι χρόνια αλλά νομίζω λάθος υπολογισμός.Πώς τα κατάφερες και έβγαλες απόδοση άνω του 100%;;; Λανθασμένος υπολογισμός ή τύπος;
μεγαλοφυία σίγουρα δεν είμαι, αλλά το "κουφό" είναι ότι εκατοντάδες χρόνια μετά την διατύπωση των νόμων της θερμοδυναμικής και την απόδειξη ότι είναι, και θα είναι αδύνατον να φτιαχτεί αεικίνητο, είδα στο ίντερνετ ένα πολύπριζο συνδεδεμένο με τον εαυτό του (το φις στις πρίζες του) και αν του δώσουμε ρεύμα με πιεζοηλεκτρικό αναπτήρα θα έχουμε τζάμπα ρεύμα! επίσης ένας χημικός μηχανικός είπε ότι αν σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο βάλουμε γεννήτρια θα ανακτάμε ένα μέρος του ρεύματος που χρειάζεται να κινηθεί, και μάλιστα στην ανηφόρα!!! και όχι στην κατηφόρα!!!Κατάφερες να φτιάξεις αεικίνητο πρώτου είδους, μεγαλοφυΐα uskoke? Ουάου!
Για να ήταν το κούρεμα αλα Νταχάου, θα έπρεπε να την είχαν κουρέψει γουλί με τη μηχανή...Κουρεμα αλα Νταχαου.
Καλα. Κουρεμα αλα Αουσβιτς.Για να ήταν το κούρεμα αλα Νταχάου, θα έπρεπε να την είχαν κουρέψει γουλί με τη μηχανή...
Μάλλον την πάρα, πάρα πολύ μικρή εγγονή του!Τον Λουδοβίκο τον ΙΔ' έπαιζε μ'αυτή την ηλιόσχημη τιάρα?